Nuorille Leijonille erittäin rohkaisevia viestejä – SM-liigatähdeltä suoraa tekstiä isosta muutoksesta

Lenni Hämeenaho: "Aika vaikea oli turnauksen alku, näkyy nyt ilona" 2:19
Lenni Hämeenaho: "Aika vaikea oli turnauksen alku, näkyy nyt ilona"

Jääkiekon alle 20-vuotiaiden MM-kisoissa Suomi onnistui selvittämään tiensä mitalipeleihin, kun se kaatoi tiistain puolivälieräottelussa Slovakian 4–3. Voiton lisäksi Nuorten Leijonien joukkue sai rohkaisevia viestejä joukkueen kärkiosaston puolelta.

Suomen joukkueessa katseet ovat kääntyneet tiukasti kahden SM-liigahyökkääjän suuntaan. Valokeilassa ovat olleet sekä Tampereen Ilveksen maalitykki Jani Nyman että Ässien tehopyssy Lenni Hämeenaho. Jälkimmäisenä mainittu hurmasi jo syksyllä, kun hän takoi tiuhaan tahtiin maaleja Suomen pääsarjatasolla.

Nuorten MM-kisoissa Hämeenaho hiihteli kuitenkin varjojen mailla erityisesti turnauksen alkuhetkillä.

– Oli aika vaikeaa silloin. Se taas näkyy noissa nyt tulevissa maaleista, joista voi olla iloinen, Hämeenaho sanoo MTV Urheilulle.

Hämeenaho onnistui maalinteossa jo alkulohkon päätösottelussa Ruotsia vastaan. Uusin osuma syntyi Slovakia-puolivälieräottelussa, kun Hämeenaho vei Suomen 2–1-johtoon.

– Rentoutta on tullut. Ennen Ruotsi-peliä olisin varmaan lyönyt samanlaisesta paikasta molarin rintaan. Nyt pystyi viemään rystylle ja maaliin, Hämeenaho perkasi, viitaten onnistumisista tulleeseen ”isoon muutokseen”.

Lisää Hämeenahon kommentteja jutun yläreunan videolta. 

Lue myös:

    Uusimmat