Nuori Twilight-pariskunta haluaa perheenlisäystä pian

Twilight-elokuvien ja tosielämän nuori pariskunta Robert Pattinson ja Kristen Stewart suunnittelevat perheen perustamista. Pariskunta ei aio välttämättä odottaa edes syksyyn suunniteltuja häitään, vaan ryhtyy tuumasta toimeen.

Twilight-elokuvien pariskunta ja tosielämän rakastavaiset Robert Pattinson, 26, ja Kristen Stewart, 22, suunnittelevat OK!-lehden mukaan perheenlisäystä ja haluavat nuoriksi vanhemmiksi pian. Näyteltyään kaksiosaisen Aamunkoi-elokuvan viimeisimmässä, vielä julkaisemattomassa osassa vanhempia pariskunta myöntää joutuneensa vauvakuumeen valtaan.

– Aamunkoin toinen osa muutti heitä ja sai heidät tajuamaan, että he ovat jo valmiita vanhemmuuteen, elokuvan kuvauksiin osallistunut lähde paljasti OK!:lle.

– Kuvauksissa he puhuivat kovaan ääneen perheen perustamisesta ja jakoivat tuntemuksiaan siitä, millaisia vanhempia haluaisivat olla, lähde jatkoi.

– He eivät aio välttämättä edes odottaa syksyksi suunniteltuja häitä perustaakseen perheensä, pariskunnan perhepiiriin kuuluva lähde varmisti.

Hyväksyntä lapsien hankkimiselle ennen naimisiin menemistä on jo saatu myös Kristen Stewartin äidiltä ja isältä, jotka ovat HollywoodLife-lehden mukaan vanhoja hippejä, eivätkä usko, että avioliiton on tultava ennen lapsia. Perhetuttava kertoo, että jos Stewart tulee raskaaksi ennen syksyn häitä, niitä joko siirretään ja supistetaan, tai pariskunta vihkiytyy pikaisesti.

Pariskunta ei myöskään karta adoptointia, sillä Stewartilla on kaksi adoptoitua veljeä kahden biologisen veljen lisäksi ja hän on kertonut, että haluaisi biologisen lapsen synnytyksen jälkeen adoptoida lapsen.

Lue myös:


MTV3 Helmi

Kuvat: Getty Images

Lähteet:Hollywood Life, OK! Magazine

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja