Mainos

Nuori nainen löytyi kuolleena hotellin pakastimesta – Äiti: "Jos he olisivat ottaneet minut vakavasti, tyttäreni saattaisi olla elossa"

Yhdysvaltojen Illinoisissa Rosemontissa sijaitsevan hotellin pakastinkomerosta löytyi sunnuntaina 19-vuotiaan Kenneka Jenkinsin ruumis. Nainen oli edellispäivänä kadonnut samaisessa hotellissa järjestetyistä juhlista, Chicago Tribune kertoo.

Ruumiinavauksen perusteella ei ole varmaa, liittyykö nuoren naisen kuolemaan rikosta. Kuolinsyy ei ole vielä tiedossa.

– Olen kauhuissani. Ei tällaista pystyisi ikinä kuvittelemaan, Jenkinsin äiti Teresa Martin kertoo.

On mahdollista, että Jenkins on mennyt pakastimeen omin avuin. Martin kuitenkin epäilee, että asiaan saattaa liittyä jotain muutakin.

Pakastin oli päällä, mutta säilössä ei ollut ruokaa

Jenkins oli lähtenyt ystäviensä kanssa hotellissa järjestettyihin juhliin perjantai-iltana hieman ennen puoltayötä. 

Aamuyöllä Jenkinsin ystävät olivat soittaneet hänen äidilleen Martinille ja kertoneet, etteivät he tienneet missä Jenkins on. Martin oli lähtenyt hotellille puhelun jälkeen.

Hotellin henkilökunta ei kuitenkaan suostunut näyttämään äidille valvontakameroiden tallenteita ilman virallista katoamisilmoitusta.

Lauantaina poliisit tutkivat valvontanauhoja kaksi kertaa – ensin päivällä ja toisen kerran illalla. Toisella kerralla he huomasivat, että Jenkins oli ollut päihtyneenä hotellin aulassa aamuyöllä lauantaina noin kello kolmelta.

Tytön perhe oli odottanut hotellilla poliisin tutkinnan etenemistä, ja puolenyön jälkeen poliisi kertoi heille löytäneensä Jenkinsin ruumiin.

Hotellissa tehtiin kunnostustöitä ja Jenkins oli löydetty remonttialueella sijainneesta pakastinkomerosta. Pakastin oli päällä, mutta siellä ei ollut ruokaa.

– Tällä alueelle eivät hotellin vieraat normaalisti eksy, Rosemontin kylän edustaja Gary Mack kertoi.

Äidin mukaan ystävien kertomukset muuttuivat

Jenkinsin ystävät olivat kertoneet Martinille, että he olivat aikoneet lähteä juhlista pois ja he olivat jo suunnanneet autoaan kohti.

He kuitenkin tajusivat, että Jenkins oli unohtanut kännykkänsä ja auton avaimet hotellin huoneeseen.

Ystävät olivat lähteneet hakemaan tavaroita ja Jenkins oli jäänyt odottamaan heitä hotellin käytävään. Kun ystävät olivat saapuneet takaisin, Jenkins oli kadonnut.

Martin kyseenalaistaa Jenkinsin ystävien selityksen illankulusta, sillä hänen mukaansa ystävien selitykset ovat muuttuneet useaan kertaan.

Äiti ei myöskään usko, että Jenkins olisi päässyt pakastimeen omin avuin.

– Ne olivat paksut teräsovet, ei niitä saa helposti auki.

Martin on vihoissaan hotellin henkilökunnalle siksi, etteivät he suostuneet näyttämään hotellin tallenteita heti.

– Jos he olisivat ottaneet minut vakavasti ja tarkistaneet nauhat heti, he olisivat ehkä löytäneet tyttäreni aiemmin ja hän saattaisi olla elossa.

Tapauksen tutkinta jatkuu edelleen.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.