Nuori maajoukkuehyökkääjä SM-liigasta Ruotsiin

Eskil Woldin HPK-sopimus on purettu ja norjalaiskiekkoilija siirtyy Ruotsin toiseksi korkeimmalla sarjatasolla pelaavaan Nybro Vikingsiin.

21-vuotias Wold oli pelaamassa Hämeenlinnan Pallokerhossa toista kauttaan. Norjalaishyökkääjä tahkosi kuitenkin tällä kaudella vain kaksi SM-liigaottelua, ja HPK tiedotti tiistaina, että Woldin tätä kautta koskenut pelaajasopimus on purettu yhteisymmärryksessä.

HPK:n jääkiekkojohtaja Erkki Rajamäki kertoi, että Wold tarvitsee nuorempana pelaajana suurempaa kiekollista roolia kehittyäkseen.

Sitä Woldille voi olla luvassa Ruotsin toiseksi korkeimmalla sarjatasolla HockeyAllsvenskanissa. Nybro Vikings kertoi myöhemmin tiistaina päässeensä Woldin kanssa sopimukseen.

Ruotsalaiseuran urheilujohtaja Rasmus Aro luonnehti Woldia "jännittäväksi, nuoreksi ja rohkeaksi pelaajaksi".

– Hänellä on hyvät luisteluominaisuudet, pelinymmärrys ja hän on hyvin harjoitellut, minkä uskomme sopivan hyvin meille ja HockeyAllsvenskaniin, Aro sanaili.

Aro on pelannut edellisinä kahtena kautena Norjan miesten maajoukkueessa. Viime SM-liigakaudella hän summasi HPK:ssa 49 otteluun tehopisteet 1+1=2, ja tällä sesongilla hän ehti kirjauttaa yhden syöttöpisteen tahkottuaan kaksi matsia.

Lue myös:

    Uusimmat