Mainos

Nuori äiti teeskenteli sairastuneensa syöpään – peitteli todellisuudessa hengenvaarallista salaisuuttaan

Nuori äiti kertoi perheelleen sairastuneensa munasarjasyöpään, joka tulisi koitumaan hänen kohtalokseen. Todellisuudessa kyseessä ei kuitenkaan ollut syöpä, vaan syömishäiriö, jota oireita äiti yritti piilotella parhaansa mukaan. 

Aviomies John La Bella joutui seuraamaan peräti kaksi vuotta sivusta, kuinka hänen vaimonsa kuihtui pikkuhiljaa pois syöpätaistelun uuvuttamana. Todellisuudessa yhden lapsen äiti Claudia, 28, ei kuitenkaan ollut sairastunut syöpään, vaan vakavaan syömishäiriöön, jonka hän pyrki salaaman keksityn syöpäuutisen varjolla.

Pitkään jatkunut huijaus paljastui pian naisen kuoleman jälkeen kesäkuussa 2014. Perheen suruksi munasarjasyövällä rajua laihtumistaan perustellut nainen oli todellisuudessa käyttänyt viikossa huimia summia laksatiivitabletteihin, joita hän saattoi syödä satoja päivittäin.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Viimeisinä elinpäivinään La Bella saattoi syödä jopa yli 800 tablettia, joiden suositeltu päiväannos on enintään kahdesta kolmeen tablettia päivässä.

– Luotin häneen. Hän oli aikuinen, ei lapsi, aviomies John La Bella kertoo.

Vietti elämänsä viimeiset päivät sairaalahoidossa

Kesäkuussa 2014 35-kiloiseksi laihtunut Claudia otettiin sairaalaan vakavien vatsakipujen ja voimakkaan pahoinvoinnin vuoksi. Naisen, jolle ei koskaan oltu diagnosoitu syömishäiriötä, todettiin laihtuneen luurankomaiseksi ja kärsivän vakavasta kuivumisesta. Nainen oli mennyt niin heikkoon kuntoon, ettei hän pystynyt enää edes kävelemään ilman tukea.   

Naista ehdittiin hoitaa sairaalassa yhdeksän päivän ajan ennen tämän kuolemaa. 

Tapauksen tiimoilta on käynnissä tutkinta, jossa myöhemmin tällä viikolla kuullaan todisteista siitä, olisiko La Bella saattanut toipua anoreksiasta, jos sairaalahenkilökunta olisi toiminut toisin. Samalla tutkitaan myös La Bellan työnantajan väitettä, jonka mukaan nainen olisi varastanut yritykseltä 374 000 dollaria vuosien 2009 ja 2014 välisenä aikana.

Lähde: News.com

***

25:13

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.