Mainos

Äiti suree 22-vuotiaana menehtyneen tyttärensä kauheaa kohtaloa – meni vessaan eikä enää palannut

Nuori nainen tuupertui vessan lattialle seitsemän vuoden huumeriippuvuuden päätteeksi. Valitettavasti hän ei ole kohtaloineen yksin.

Elaina Towery, 22, oli juuri kertonut äidilleen tekstiviestitse tulevansa kotiin hetken kuluttua. Hetki muuttui toviksi ja Cheryl Toweryn hälytyskellot alkoivat soida pahaenteisesti. Luulot muuttuivat todeksi, kun Cheryl sai Facebookissa viestin, jossa kerrottiin hänen tyttärensä makaavan sairaalassa. Vain koneet pitivät Elainan elintoimintoja yllä.

– Elaina on ainut tyttäreni ja paras ystäväni. Hänen oli määrä aloittaa uudessa työssään tänään, ja nyt hänen elämänsä on letkujen varassa, Cheryl kertoi yhdysvaltalaisella WJBK-televisiokanavalla.

Elainaa pidettiin keinotekoisesti hengissä neljä päivää, kunnes hänet irrotettiin laitteista. Nuori nainen kuoli pian tämän jälkeen.

Myöhemmin Cheryl sai tietää, että Elaina oli mennyt tekstiviestin lähettämisen jälkeen Burger King -hampurilaisravintolan lähistöllä olevaan vessaan, josta ei ollut palannut. Puolen tunnin kuluttua Elaina oli löytynyt pyörtyneenä vessan lattialle. Hänen sydämensä oli pysähtynyt.

Massatuhoase, joka on valmistettu tappamaan

Viranomaiset olettavat, että Elaina oli ottanut fentanyylillä terästettyä heroiinia, joka on sata kertaa morfiinia vahvempi opioidi. Aine on ollut osana tuhansia kuolemia Yhdysvalloissa. New York Times -sanomalehden mukaan yliannostus oli vuonna 2016 yleisin syy, joka ajaa alle 49-vuotiaita amerikkalaisia hautaan.

Fentanyyli on tehnyt epidemiasta vieläkin vakavamman. Aineen vuoksi huumekuolemat ovat kuusinkertaistuneet Yhdysvaltojen suurimmissa kaupungeissa, ja Yhdysvaltojen huumepoliisi on verrannut fentanyyliä massatuhoaseeseen, joka on valmistettu tappamaan.

Pitkä taistelu päättyi häviöön

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Cheryl Towery ei yllättynyt tyttärensä lohduttomasta kohtalosta. Elaina oli paininut huumeriippuvuutensa kanssa seitsemän vuotta ja ollut vieroitushoidossa viidesti.

Huumeiden pariin Elainan oli ajanut hyväksikäyttävä ja väkivaltainen poikaystävä, jonka kanssa seurustelu oli alkanut Elainan ollessa vasta 15-vuotias. Mies myi nuorta naista, piti tämän huumattuna ja lukitsi hotellihuoneeseen. Parilla on viisivuotias poika, jonka Elaina oli äitinsä mukaan antanut pois, jotta lapsi voisi elää paremmassa paikassa.

Juuri ennen kuin Elaina irrotettiin elämää ylläpitävistä letkuista, Cheryl Towery pyysi heistä otettavan kuvan. Hän toivoi sydäntäsärkevän otoksen herättelevän muita huumeriippuvaisia ja heidän perheitään.

– Aion taistella lopun elämääni, jotta huumeita välittävät ihmiset eivät ole kaduilla vaan siellä, missä heidän kuuluukin – vankilassa!

***

3:08

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.