Mainos

"Nukahdin ja heräsin teho-osastolla" – ihmiset jakoivat karmeat tarinansa herättyään yllättäen sairaalasta

"Heräsin sairaalasta. Mitä on tapahtunut?" Viral Thread -sivusto keräsi yhteen tarinat onnettomuuksista, jotka todella pääsivät yllättämään.

”Ratsastin nuorella hevosellani ja opettelimme hyppäämään esteitä. Ratsastimme ensimmäistä 90 sentin hyppyämme kohti. Hevonen pysähtyi, joten aloin valmistautua käännökseen ja uuteen yritykseen. Hevonen nousi takajaloilleen ja heittäytyi esteen yli. Olin täysin valmistautumaton hyppyyn ja putosin esteen korkeimmassa kohdassa.

Siinä kaikki, mitä muistan tuosta päivästä. Kuulemma otin satulan pois, pesin hevosen ja ajoin kotiin. Seuraava asia, jonka muistan, on se, että minua kärrätään CT-kuviin. Mursin selkäni (ja tämä selvisi vasta paljon myöhemmin, koska kykenin liikkumaan) ja kalloni murtui. Kypäräni oli mennyt kolmeen osaan.

Minulla on edelleen tämä hevonen. Se on 22-vuotias, ja ratsastamme yhdessä. Mutta ei hyppyjä.”

”Olin uima-altaalla, ja seuraavaksi heräsin sairaalasängyssä hyvin kylmissäni, kipeän kurkun kanssa. Kävi ilmi, että hukuin, mutta vesipelastaja veti minut vedestä ja elvytti minua noin 45 minuuttia. Minut lennätettiin sairaalaan helikopterilla, ja makasin koomassa kaksi päivää, joiden aikana kehoni lämpötila pidettiin matalana (tämän piti estää aivojen vahingoittumista hapenpuutteen vuoksi). Pääsin kotiin viikko onnettomuuden jälkeen.”

”Juoksin puolimaratonia ystäväni kanssa, olimme juuri ohittaneet 16 kilometrin merkin ja minusta tuntui, että pääsen rytmiin, vaikka olin taistellut viimeiset mailit. Heräsin seuraavana päivänä teho-osastolla, perhe vierelläni. Lämpöhalvaus ja rabdomyolyysi eli lihaskudoksen äkillinen vaurio. Tulin sairaalaan 42-asteisena, ja perhettäni käskettiin varautumaan pahimpaan. Olin sairaalassa muutaman päivän ja otin rauhallisesti muutaman kuukauden, muuten selvisin vaurioitta. En suosittele kokemaani muille.”

”Opetin orgaanista kemiaa koulussa. Oppilas kysyi kysymyksen, ja käännyin vastaamaan ja heräsin sairaalassa myöhemmin samana päivänä. Oppilas oli kaatanut höyrystynyttä suolahappoa väärään astiaan, ja siitä erittyi outoa kaasua. Hän otti astian pois vetokaapista kysyäkseen, mikä oli vialla, ja työnsi astian kasvojeni lähelle. En tiedä, mitä hän laittoi astiaan, mutta näemmä jotakin pahaa.”

”Hyppäsin kaverini auton takapenkille rugby-pelin jälkeen, nukahdin ja heräsin teho-osastolla vetohoidossa enkä tuntenut kehoani vyötäröstä alaspäin. Kävi ilmi, että olimme törmänneet juoppokuskiin. Lensin hytin takaosan läpi ja keräilin itselleni useita murtuneita kehonosia, kuten neljä litistynyttä nikamaa. Vuosi ja useita leikkauksia myöhemmin kävelin ulos sairaalasta 2,5 senttiä lyhyempänä ja niin paljon metallia kehossani, että metallinpaljastimet lentokentällä alkavat huutaa.”

”18-vuotiaana hankkiuduin superkänniin vesimelonivodkalla pienellä klubilla Floridassa. Ilmeisesti putosin korkealta baarijakkaralta ja löin pääni. Kun heräsin, en ollut varma, missä osavaltiossa olen. Soitin vahingossa ystäväni äidille Pohjois-Dakotaan ja yritin saada kyydin muualle kuin sairaalaan. Vuosikymmen myöhemmin en vieläkään voi juoda mitään vesimelonin makuista.”

”Olen diabeetikko, menin normaalisti nukkumaan ja heräsin kaksi päivää myöhemmin sairaalassa. Verensokerini laski liian alas, kun nukuin, menetin tajuntani, onneksi lähellä normaalia heräämisaikaani. Veljeni löysi minut puolikuolleena ja vei minut sairaalaan.”

”Lento-orava tyrmäsi minut, kun pyöräilin kotini lähistöllä.”

Vaali terveyttäsi vaikka heti – katso tämä:

0:48

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.