Novak Djokovicille viimein hyviä uutisia – tennispomo lausui kuitenkin varoituksen sanan

Ensi viikolla takaisin ATP-listan kärkisijalle nouseva Novak Djokovic sai keskiviikkona hyviä uutisia Ranskasta. Koronarokotuksesta kieltäytynyt Djokovic on aiemmista tiedoista poiketen pääsemässä mukaan toukokuun Ranskan avoimeen turnaukseen. 

Ranskan avointen järjestäjät kertoivat keskiviikkona, että Djokovic voi osallistua turnaukseen ja puolustaa viime vuoden voittoaan. Djokovicin osallistuminen tuli mahdolliseksi sen jälkeen, kun Ranska päätti poistaa lähes kaikki koronavirukseen liittyvät julkisten tilojen rajoitukset.

– Tällä tietoa mikään ei estä Djokovicia osallistumasta Ranskan avoimiin, turnauksen johtaja Amelie Mauresmo sanoi.

Koronarokottamaton Djokovic jäi valtaisan kohun jälkeen pois kauden ensimmäisestä grand slam -turnauksesta Australiassa, kun hänet poistettiin maasta.  Djokovic ei myöskään päässyt matkustamaan Yhdysvaltoihin, eikä pelaa käynnissä olevassa Indian Wellsin masters-turnauksessa, eikä sitä seuraavassa Miamin turnauksessa.

Aiemmin myös osallistuminen Ranskan avoimiin oli vaarassa, mutta tilanne on sittemmin muuttunut, eikä Ranskaan matkustavilta vaadita enää rokotusta.

Ranskan tennisliiton puheenjohtaja Gille Moretton lausui kuitenkin varoituksen sanan.

– Virus kiertää edelleen, ja meidän täytyy olla varovaisia. Jos tilanne kehittyy huonompaan suuntaan, ja hallitus päättää toimia, nämä keinot eivät olisi poissuljettuja.

Turnauksen lipunmyynti alkoi 8. maaliskuuta, ja järjestäjät odottavat katsomoiden täyttyvän.


Lue myös:

    Uusimmat