Hitler-huuto sai saksalaistähden raivostumaan kesken ottelun – fani heitettiin ulos US Openista

Yhdysvaltain avoimen tennisturnauksen miesten kaksinpelin 4. kierroksen ottelu Alexander Zverevin ja Jannik Sinnerin välillä keskeytyi dramaattisesti ottelun 4. erässä, kun Zverev asteli syöttövuoronsa aikana päätuomari James Keothavongin luo. 

Saksalainen Zverev kertoi tuomarille kuulleensa katsomosta jotain "uskomatonta".

– Hän (katsoja) sanoi sen kaikista kuuluisimman Hitler-fraasin, mitä on. Tämä on uskomatonta, Zverev sanoi Keothavongille.

Päätuomari konsultoi turvahenkilökuntaa, ja lopulta Hitleristä huudellut mies tunnistettiin ja hänen käskettiin häipyä katsomosta.

Noin 23 000 katsojaa vetävän Arthur Ashe -stadionin yleisö on tullut vuosien mittaan tunnetuksi varsin riehakkaana, etenkin myöhäisotteluiden aikana. Meneillään olevan turnauksen mittaan yleisön käytös on herättänyt kritiikkiä.

– Rakastan faneja, mutta nyt mukana on joitain huonoja tyyppejä. Eilisiltana humalainen fani heitti päälleni juomaa tapellessaan poikaystävänsä kanssa. Ja nyt sitten joku huutelee Hitler-herjoja! Mitä helv...? Kamoon nyt ihmiset!, australialainen entinen ammattilaispelaaja Rennae Stubbs viestitti Zverevin tapauksen jälkeen viestipalvelu X:ssä.

– Heillä ei ollut mitään kunnioitusta minua kohtaan, ei mitään kunnioitusta pelisuorituksiani kohtaan, ei mitään kunnioitusta minulle pelaajana, ei mitään kunnioitusta hyvää tennistä kohtaan, totesi puolestaan saksalaispelaaja Laura Siegemund kyyneleet silmissään, kun hän oli hävinnyt amerikkalaispelaaja Coco Gauffille viime viikolle.

Lue myös:

    Uusimmat