Novak Djokovic oli ongelmissa, tarvitsi Suomen joukkueelta apua Davis Cupissa – katso ainutlaatuinen video

Patrik Niklas-Salminen sparraamassa Novak Djokovicia: "Vähän eri kuin mihin on tottunut" 2:35
Katso videolta: Patrik Niklas-Salminen sparrasi Novak Djokovicia.

Suomen tennismiehet etenivät sensaatiomaisesti Davis Cupin välieriin, kun joukkue kaatoi Kanadan voitoin 2-1. Suomalaisten otteet oli myös huomattu Serbian leirissä, sillä Patrik Niklas-Salminen oli värvätty torstai-iltana Novak Djokovicin sparrikaveriksi.

Katso pääkuvan videolta kuvaa kohtaamisesta ja kuinka Niklas-Salminen kommentoi Djokovicin sparraamista.

Torstaina välipäivää viettänyt Suomi kohtaa perjantaina omassa välierässään Australian. Italia eteni aiemmin torstaina välieriin kaatamalla Hollannin 2-1. Viimeisessä puolivälierässä kohtaavat Serbia ja Iso-Britannia. 

Erityistä ohjelmaa oli kuitenkin luvassa Patrik Niklas-Salmiselle, kun häntä oli pyydetty sparraamaan maailmanlistan ykköstä Novak Djokovicia ennen serbialaisen illan koitosta, jossa tämä kohtaa Iso-Britannian Cameron Norrien.

– Hieno kokemus, tuon tulee muistamaan varmasti aina. Samalla kuitenkin sinne mennään lyömään palloa samalla tavalla, oli sitten treenikenttä tai tuo kenttä ja annetaan omaa parastaan. On se hienoa nähdä, kun hän tulee oman tiiminsä kanssa sinne ja on paljon porukkaa kentällä. Vähän eri kuin mihin on itse tottunut, Niklas-Salminen sanoo MTV Urheilulle.

Serbian joukkue oli esittänyt Suomen kapteenille Jarkko Niemiselle pyynnön, mikäli vasenkätinen Niklas-Salminen olisi käytettävissä. Myös Djokovicin torstai-illan vastustaja Norrie on vasenkätinen.

– Jarkolta oli kysytty, kun he näkivät, että joukkueessamme on yksi vasuri. Hän halusi päästä vasurin kanssa lyömään. Jotkut tekevät sitä ja jotkut ei. Totta kai tällaisessa tilanteessa, jos tarvii ja molemmat joukkueet hyötyvät, niin uskon, että siitä löytyy hyvä kemia, Niklas-Salminen totesi.

Niklas-Salminen sparrasi myös Serbian joukkueen kakkospelaajaa Miomir Kevmanovicia.

Suomi sai torstaina myös positiivisia uutisia, sillä olkapäävamman takia puolivälierästä sivussa ollut Emil Ruusuvuori saatetaan nähdä perjantaina kehissä. Australiaa vastaan pelattava välierä käynnistyy perjantaina kello 17.00.

Katso pääkuvan videolta kuvaa kohtaamisesta sekä Niklas-Salmisen kommentit Djokovicin otteista.

 

 

 

 

Lue myös:

    Uusimmat