Nostavatko nämä Justin Bieberin puheet kohun?

Järjetöntä suosiota nauttiva 16-vuotias laulajanalku kertoi mielipiteitään seksistä ja abortista tuoreessa Rolling Stones -lehdessä

Elämäntaipaleen alussa oleva Justin pääsi kertomaan arvostetulle musiikkilehdelle mielipiteitään Yhdysvalloissa kohua aiheuttavista aiheista, seksistä ja abortista.

Konservatiivisessa maassa Justinin sanomisia tullaan seuraamaan suurennuslasin kanssa ja erityisesti seksiin liittyvät sanomiset voivat aiheuttaa paljon kuohuntaa. Kaikkien teinityttöjen äidit ovat varmasti mielissään tyttäriensä idolin mielipiteestä esiaviolliseen seksiin liittyen.

– En usko, että sinun pitää harrastaa seksiä ihmisen kanssa, ellet rakasta häntä. Mielestäni sinun pitäisi odottaa ihmistä, jota rakastat, Justin kommentoi.

Justin jatkaa samaa linjaa myös abortti-kysymyksessä, sillä laulajan mukaan se ei ole hyväksyttävää.

– Eikö se tarkoita lapsen tappamista? Justin kysyy haastattelussa.

Nuori tähti joutui myös vastaamaan tulenarkaan aiheeseen abortista, jos nainen tulee raskaaksi raiskauksen seurauksena. Justinin vastaus saattaa kuitenkin aiheuttaa kuohuntaa Yhdysvalloissa, sillä nuori muusikko vastaa kysymykseen lattealla kliseellä.

– Se on erittäin ikävää, mutta kaikki tapahtuu syystä. En ole kuitenkaan ollut siinä tilanteessa, joten en voi arvostella ketään.

Nähtäväksi jää, nouseeko Justinin puheista isokin haloo Yhdysvalloissa.

(MTV3)

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja