Nostalgiaa! Tom Cruise jälleen moottoripyörän selässä uuden Top Gun -elokuvan kuvauksissa

1:07

Tom Cruise palaa legendaarisen Top Gun -elokuvan jatko-osassa Pete "Maverick" Mitchellin rooliin

56-vuotias pitkän linjan Hollywood-tähti Tom Cruise palaa legendaarisen Top Gun -elokuvan jatko-osassa Pete "Maverick" Mitchellin rooliin. Asia on ollut tiedossa jo pidemmän aikaa, mutta nyt elokuvan kuvauksista on tihkunut tietoa sekä kuvia.

Jatko-osassa tullaan näkemään ikoninen moottoripyörällä ajo kohtauksen toisinto, jossa Cruisen hahmo kyyditsee Jennifer Connellyn näyttelemää Charlotte "Charlie" Blackwoodia. Alkuperäisessä elokuvassa kyseistä naispääosaa esitti Kelly McGillis.

Top Gun elokuva kertoo yhdysvaltalaisen laivaston hävittäjälentäjistä. Kyseinen elokuva sai ensi-iltansa vuonna 1986 ja sen voi sanoa olleen läpimurtoelokuva Tom Cruiselle, josta onkin tullut useiden menestyselokuvien myötä yksi Hollywoodin kaikkien aikojen menestyneimpiä näyttelijöitä. Cruisen muistettavia elokuvia ovat muun muassa Sademies, Vaarallinen tehtävä -elokuvasarja sekä Viimeinen samurai.

1990-luvulta muistetaan yleisesti hänen avioliittonsa näyttelijä Nicole Kidmanin kanssa. 2000-luvulla hän oli naimisissa niin ikään näyttelijänä työskentelevänKatie Holmesin kanssa. Yllä olevalla videolla käydään lyhyesti läpi Tom Cruisen ja Nicole Kidmanin rakkaustarinaa.

Uusi Top Gun elokuvan huhutaan olevan nimeltään Maverick (Cruisen hahmon mukaan) ja siinä tullaan näkemään alkuperäisestä Top Gun elokuvasta tuttu Tom "Iceman" Kazansky, jota näyttelee nytkin Val Kilmer. Elokuvan pitäisi tulla ensi-iltaan kesällä 2020.

Tom Cruise on elokuvien lisäksi tunnettu myös hänen kiihkomaisesta suhtautumisestaan ja omistautumisestaan skientologiaan, josta hänen ex-vaimonsa ovat puhuneet julkisuudessakin.

Lähde: CNN, The Sun

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja