Edessä yli kahden vuoden odotus – Top Gun 2 saa ensi-iltansa 33 vuotta ykkösosan jälkeen

Tähtituottaja Jerry Bruckheimer vahvisti Twitterissä elokuvan ohjaajan ja ensi-iltapäivän.

Toukokuussa uutisoitiin Top Gun -hittielokuvassa vuonna 1986 päähenkilö Maverickia näytelleen Tom Cruisen, 55, vahvistaneen elokuvan saavan jatko-osan.

Nyt ensimmäisen Top Gunin tuottanut Jerry Bruckheimer, 73, vahvistaa virallisesti jatko-osan toteutuvan. Bruckheimer julkistaa samassa twiitissä myös Top Gun 2:n ohjaajan.

– Olen innoissani, että se on nyt virallista. Joe Kosinski ohjaa elokuvan. Jatko-osa saapuu elokuvateattereihin 12. heinäkuuta vuonna 2019, tuottaja kirjoittaa.

Luvassa on siis vielä yli kahden vuoden odotus. Kun Top Gun 2 saa ensi-iltansa, ykkösosan ensi-illasta on kulunut lähes 33 vuotta.

Joe Kosinski on yhdysvaltalainen elokuvaohjaaja, joka on ohjannut muun muassa elokuvat Tron: Perintö (2010) ja Oblivion (2013).

Tom Cruisen ja Iceman-nimistä hahmoa esittäneen Val Kilmerin lisäksi 31 vuoden takaista elokuvaa tähdittivät muun muassa sittemmin Teho-osasto-tv-sarjassa tähdeksi näytellyt Anthony EdwardsRooman sheriffi -sarjan päähahmoa esittänyt Tom Skerritt sekä naispääosaa näytellyt Kelly McGillis.

Katso alla Top Gunin soundtrackilta hitiksi nousseen Berlin-yhtyeen Take My Breath Away -hitin musiikkivideo vuodelta 1986!


Elokuvan soundtrackilla myös mukana olleesta Kenny Logginsin Danger Zone -kappaleesta julkaistiin musiikkivideo.


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja