Norwichin ja Teemu Pukin kärsimys jatkuu – edellisestä voitosta kulunut seitsemän viikkoa

Valioliigan toiseksi viimeisenä oleva Norwich hävisi jo kahdeksannen kerran tällä kaudella, kun sarjassa kahdeksantena oleva Brighton voitti sen lauantaina kotikentällään maalein 2-0. Teemu Pukki jäi kuudennessa ottelussa peräkkäin maaleitta.

Kaksi kertaa ottelussa laukonut Pukki pelasi täydet 90 minuuttia.

Brightonin osumat syntyivät toisella puoliajalla, kun Leandro Trossard teki kotijoukkueen ensimmäisen 68. minuutilla ja Shane Duffy toisen reilut viisi minuuttia ennen täyttä aikaa.

Norwich kohtaa ensi viikon perjantaina Watfordin. Joukkueen edellinen voitto tuli syyskuun 14. päivä Manchester Cityä vastaan. Tämän jälkeen ainoa piste on irronnut Bournemouthin vieraana lokakuun 19. päivä.