Tottenham nousi Valioliigan kärkeen – Leicester vastasi jo pian

Kotijoukkue West Bromwich pani Tottenhamin ahtaalle jalkapallon Englannin Valioliigassa, mutta jälleen kerran Harry Kane päästi lontoolaisjoukkueen piinasta.

Tottenham voitti ottelun hyökkääjä Kanen 88. minuutin puskumaalilla 1–0 ja nousi hetkellisesti Valioliigan kärkeen. Tottenham oli nähty edellisen kerran Valioliigan kärjessä elokuussa 2014.

Kärkipaikka vaihtui tosin jo myöhemmin sunnuntaina, kun Leicester kukisti Wolverhamptonin Jamie Vardyn rankkarimaalilla 1–0. Leicester on nyt piikkipaikalla pisteen erolla ennen Tottenhamia.

Tottenham huimassa iskussa

Tottenham avasi liigakautensa tappiolla Evertonille, mutta sen jälkeen häviöitä ei ole nähty. Seitsemästä viime ottelustaan se on saalistanut viisi voittoa ja kaksi tasapeliä.

Sunnuntaisn ottelun ainoan maalin tehnyt Kane rikkoi komean tasaluvun, sillä hän on tehnyt Valioliigassa 150 maalia. Tällä kaudella osumia on kertynyt seitsemän.

West Bromwich pelasi kelpo ottelun Tottenhamia vastaan, mutta hetken uinahdus kävi sille kalliiksi. Joukkue metsästää edelleen kauden avausvoittoaan ja majailee sarjataulukossa sijalla 18. West Bromwichilla on koossa kolme pistettä.

West Bromwich kertoi ennen ottelua kotisivuillaan, että sen pelaajista Branislav Ivanovic ja Matheus Pereira ovat antaneet positiivisen koronanäytteen ja ovat eristyksissä.

Valioliigassa pelataan sunnuntaina vielä ottelut Manchester City–Liverpool ja Arsenal–Aston Villa.

Lue myös:

    Uusimmat