Norwich-tähti ylistää estoitta Teemu Pukkia – "Hän on paras tutkaparini koskaan"

Norwichin tähtipelaajat Emiliano Buendia ja Teemu Pukki ovat muodostaneet tehokkaan tutkaparin jo pitkään. Buendia hehkuttaa suomalaista seuratoveriaan vuolaasti.

Tähtikaksikko oli jälleen pääroolissa, kun Norwich otti lauantaina hienon 4-1-voiton Stokesta. Pukki onnistui maalinteossa kahdesti ja Buendia kerran. Lisäksi Buendia teki esityön Pukin ensimmäiseen osumaan.

Pukki iski Stoke-ottelun toisen maalinsa rangaistuspotkusta. Buendia kertoo keskustelleensa Pukin kanssa hyvässä hengessä siitä, kuka rangaistuspotkun laukoo.

– Puhuin Teemun kanssa ja kysyin aluksi, voisinko minä laukoa sen. Hän sanoi kyllä, mutta kysyi sitten, voisiko hän sittenkin laukoa sen. Sanoin hänelle, että "tietysti, olet ensisijainen laukoja ja meidän maalitykkimme", Buendia kertoo Pink Un -sivustolle.

Buendian ja Pukin yhteispeli on sujunut mutkattomasti ja tehokkaasti jo useamman kauden ajan. Pukin ohella kaudeksi 2018-19 Norwichiin saapunut Buendia myöntää löytäneensä suomalaistähden kanssa poikkeuksellisen yhteyden kentällä.

– Olen aina iloinen, kun hän tekee maalin. Hän on paras tutkaparini koskaan. Etsin aina häntä, joten olen todella iloinen hänen puolestaan, Buendia hehkuttaa.

Lue myös:

    Uusimmat