Mainos

Nopeasti lähentyneiden Love Island -kyyhkyläisten onni alkaa rakoilla: "Meni ihan fiilis"

1:22
Tätä et nähnyt jaksossa! Oliver ja Nea pussasivat

Love Island Suomessa kuhisee taas, kun Oliver epäilee Petterin motiiveja ja Nean kuva Oliverista järkkyy. 

Love Island Suomi -ohjelmassa on nähty tällä viikolla useita käänteitä, kun rakkauden villa on saanut useita uusia asukkaita. Toistaiseksi villan uusin asukan on tamperelainen Petteri, joka on tällä hetkellä Jennin pari. 

Kaksikko kävi Petterin ensimmäisten päivien aikana onnistuneilta vaikuttaneilla treffeillä, mutta nyt tilanne on muuttunut Jennin tuskaillessa Petterin flegmaattisuutta ja sitä, ettei miestä tunnu kiinnostavan. 

Saaren miehet ovat keskenään spekuloineet, että Petterillä olisi ollut alun alkaen kiikarissaan joku toinen villan naisista. Oliver on jo usean päivän ajan epäillyt, että Petteri olisi todellisuudessa kiinnostunut hänen paristaan Neasta. Jenni vahvistaa miehen epäilykset oikeiksi. 

– Se sanoi mulle suoraan luottamuksellisesti tämän asian, kun mä kysyin, että "Kenestä sä olet kiinnostunut?", niin hän sanoi sen yhden nimen, voitte vain tietää kuka se on, Jenni tilittää. 

Paikalla ollut Eetu varmistaa, että oliko kyseessä tosiaan Nea, jonka Jenni kuittaa todeksi. Joukko on kuitenkin sitä mieltä, ettei Nea puolestaan olisi kiinnostunut Petteristä. 

Oliver kertoo olevansa sitä mieltä, että hänellä on parinsa kanssa varsin hyvä tilanne. Tällä viikolla kaksikko pääsi nauttimaan treffeistä kahdestaan voitettuaan Lemmen pelilauta -pelin. 

Nea puolestaan kertoo muille villan naisille huomanneensa Oliverissa tämän ensimmäiset ärsyttävät piirteet. Neaa ärsyttää, että hänen parillaan on ilmennyt olevan tapa lässyttää.

– Sanoin suoraan, että älä lässytä. Meni ihan fiilis. 

Love Island Suomi klo 21 Subilla kuutena iltana viikossa ma-la.

C More -suoratoistopalvelussa ohjelma on katsottavissa jo klo 20, lukuunottamatta startti- ja finaalijaksoja.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja