Saako Love Island -kansan kannustama pari vihdoin toisensa? Kaunotar vaikean kysymyksen kynnyksellä: "Kuuntele sydäntä"

Love Island Suomen Jenni ja Oliver ovat suurten kysymysten keskellä. 

Love Island Suomi -saarella on seurattu viime aikoina Nean ja Oliverin kivikkoista tietä, jonka mutkat alkoivat Akun saapuessa saarelle viime viikolla. Mies vei Nean ensin treffeille ja tämän jälkeen valitsi tämän parikseen. 

Vaikka entinen pari sai selvitettyä tilanteen, he löysivät itsensä tällä viikolla melkein täysin samanlaisista olosuhteista, kun saarelle vastikään saapunut Juho päätti viedä Nean puolestaan treffeille. 

Nean käytös treffeillä ja uusien miesten kanssa on saanut Oliverin kyseenalaistamaan suhteen. Muut saarelaiset ovat kompanneet asiassa, ja lähes kaikki ovat sitä mieltä, että Oliverin tulisi antaa mahdollisuus nykyiselle parilleen Jennille

Tämän illan jaksossa nähdään, kuinka saarelaiset puskevat Jenniä ja Oliveria entistä tiukemmin toisiaan kohti. Sen lisäksi, että muiden mielestä Nea kohtelee Oliveria huonosti, he näkevät, että tämä voisi olla Jennin kanssa hyvä pari. 

– Oliver istuhan alas tuohon. Tämä on kyllä vaikeaa sanoa, Eetu kehottaa miestä jaksossa muiden villan herrojen kanssa. 

– Sua tossutetaan, Reetu puolestaan täräyttää. 

Eetu jatkaa kertomalla Oliverille, että hänellä on kurja olo sen puolesta, miten Nea kohtelee miestä. 

Jenni puolestaan tunnustaa kameroille, että mikäli hänen pitäisi valita saarelta yksi mies, kenen pari hän haluaisi olla, niin olisi hän ilman epäilyksiä Oliver. 

Tilannetta tiivistää entisestään saarelaisten saama tieto siitä, että illalla heillä on edessään parinvalinta. Jaksossa julkaistussa videossa nähdään, kuinka Jenni puhuu tilanteesta myös Oliverin entiselle parille Nealle kertoen tälle, kuinka hyvä hänellä on olla miehen kanssa. 

–  Haluisitko sä valita Oliverin vai? Nea ihmettelee videolla. 

Jenni tuskailee tilannetta ja miettii, mitä hänen tulisi tehdä. 

– Itse mä olen toitottanut täällä kaikille, että nyt mennään fiilisten mukaan, kuuntele sydäntä ja sattui mitä sattui, mene sen mukaan. Mä en ole itse noudattanut sitä neuvoa. Paitsi nyt. 

Love Island Suomi klo 21 Subilla kuutena iltana viikossa ma-la.

C More -suoratoistopalvelussa ohjelma on katsottavissa jo klo 20, lukuunottamatta startti- ja finaalijaksoja.

Lue myös:

    Uusimmat