Nolosta kuvankäsittelystä kiinni jääneelle matkabloggaajalle kävi hyvin – kiusallinen somehuomio poiki työtarjouksen!

0:48
Myös "valelomat" kasvattavat suosiotaan. Näin ihmisiä muokataan lomakuviin.

Kuvanmuokkauksesta pilkattu matkabloggaaja sai somehuomion ansiosta hyvän työtilaisuuden.

Jo yli 315 000 seuraajaa Instagramissa omaava matkabloggaaja Martina "Tupi" Saravia  joutui taannoin selittämään matkakuviensa aitoutta sen jälkeen, kun niistä löytyi yksi erikoinen piirre. Argentiinalaisen Tupin kuvissa samat pilvet kun tuntuivat seuraavan naista kaikkialle, mikä aiheutti pilkkaa somessa.

Tupi myönsi Buzzfeed Newsille käyttävänsä kuvanmuokkaussovellusta, jonka avulla hän voi lisätä pilviä kuviinsa. Hän vakuutti olleensa aina avoin kuvien muokkauksen suhteen.

"Hulvatonta"

Nyt kiusallinen somehuomio on kuitenkin kääntynyt bloggarin voitoksi, kertovat Buzzfeed ja New York Post. Hänen käyttämänsä kuvanmuokkaussovellus Enlight Quickshot haluaa nimittäin tehdä yhteistyötä Tupin kanssa.

– Lopetimme juuri puhelun Tupin kanssa – aiomme työskennellä hänen kanssaan luodaksemme uuden pilvipaketin perustuen pilvikuviin, joita hän valitsee, yhtiön edustaja kertoi Buzzfeedille keskiviikkona.

Voi olla, että myös Tupin seuraajat pääsevät vaikuttamaan pilvikuvioihin.

– Quickshot on se yksi sovellus, joka auttaa minua kuvissani, kun taivas on ylivalottunut tai palanut puhki, joten mahdollisuus työskennellä heidän kanssaan luoden jotain seuraajieni kanssa on hulvatonta, hän kertoo.

– Lisäksi minulla on nyt vaihtoehto muuttaa pilviä, joita käytän, niille ihmisille, jotka huomauttivat, että käytän aina samoja, hän nauraa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lähteet: New York PostBuzzfeed

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja