Mainos

Nixu ja Net People fuusioituvat

Internet-teknologioihin ja tietoturvaan erikoistunut Nixu Oy fuusioituu oululaisen Net People Oy:n kanssa. Yhdistymisen myötä Nixu saa uusia resursseja mittaviin kansainvälisiin Internet-infrastruktuurin kehitysprojekteihin sekä vahvistaa osaamistaan Internet-palvelujen tarjontaan liittyvässä teknologiassa ja liiketoiminnassa (ISP-toiminta).

Nixu muodostaa fuusion myötä merkittävän kokoisen nternet-infrastruktuurin erikoisosaamisen keskittymän.
Nixu Oy ostaa Net People Oy:n koko osakekannan vaihtamalla Net People Oy:n osakkeet Nixu Oy:n osakkeisiin. Fuusion jälkeen Nixu Oy:n palveluksessa on yli 40 alan asiantuntijaa. Sen osake-enemmistö on edelleen työntekijöiden omistuksessa.

Nixu Oy:n liikevaihto oli maaliskuun lopussa päättyneenä tilivuonna yli 13,5 miljoonaa markkaa. Verrattuna edellisen vuoden liikevaihtoon kasvua oli 130 prosenttia. Yhteenlaskettu Net Peoplen ja Nixu liikevaihto oli viime tilivuonna 15,6 miljoonaa markkaa ja yhteinen tulos ennen veroja 3,6 milj. mk. Molemmat yhtiöt olivat kannattavia.

-Odotamme liikevaihtomme kasvavan tämän tilivuoden aikana jälleen noin 100 prosenttia, kertoo toimitusjohtaja Oiva Karppinen Nixu Oy:stä.
(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.