Nivalan mopo-onnettomuudesta epäillään 15-vuotiasta poikaa – Poliisi jyrähti jo viikonloppuna keskustan moporallin hillitsemiseksi

Tästä tiedät, että mopo on viritetty 1:06
Tästä tiedät, että mopo on viritetty.

15-vuotiasta poikaa epäillään vammantuottamuksesta viikonloppuna NIvalassa. Nuori tyttö loukkasi nilkkansa, kun mopo törmäsi häneen viime sunnuntaina.

Oulun poliisi kertoo selvittäneensä viikonlopun onnettomuuden. Poliisi kertoo epäillyn "revitelleen" kevytmoottoripyöräksi muutetulla ajoneuvolla, joka oli karannut kuljettajansa käsistä. Mopo osui lähistöllä olevan tytön jalkaan.

Poliisin mukaan paikkakuntalaista 15-vuotiasta poikaa epäillään muun muassa vammantuottamuksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta, koska hänellä ei ole vaadittavaa ajo-oikeutta mopolle tai kevytmoottoripyörälle.

Poliisi pyysi vanhemmiltakin apua keskustan rauhoittamiseksi

MTV Uutiset kertoi viikonloppuna, että poliisille on tullut heinäkuun aikana lähes kaksikymmentä hälytystä, joissa Nivalan keskustassa asuvat ihmiset valittavat mopojen tai moottoripyörien häiritsevästä ajamisesta. Kyseiset ajoneuvot on yleensä mainittu kilvettömiksi ja kovaäänisiksi.

Poliisi kertoi, että poliisin saapuessa paikalle, ovat kyseiset häiriköt tulevat keulimaan poliisiauton ympärille riitaa haastaen.

Poliisi vetosi viikonloppuna nuorten vanhempiin, jotta ajelu Nivalan keskustassa saataisiin. Poliisi kehotti vanhempia myös  tarkistamaan lastensa moottoroidun kaluston ja estämään sekä laittomilla että myös laillisilla vehkeillä häiritsevät ja piittaamattomat ajelut Nivalan keskustassa ja muualla yleisillä teillä ja alueilla.

Lue myös:

    Uusimmat