Niukasti kolmanneksi taipunut Charles Leclerc kirosi turhautuneena tiimiradiossa – "Se ei riittänyt"

Ferrarin Charles Leclerc jäi niukasti kolmanneksi Iso-Britannian aika-ajoissa lauantaina. Leclerc kirosi pettymystään tiimiradiossa heti tuloksista kuultuaan.

Leclerc ajoi kolmanneksi niukalla erolla, sillä eroa paalupaikkaan jäi vain 0,079 sekuntia. Ferrari tiedotti Leclercille aika-ajojen tulokset tiimiradion välityksellä. Monacolaistähti reagoi uutisiin karulla tavalla.

– Aaah! Annoin kaikkeni. Kierros oli todella hyvä, olen siihen erittäin tyytyväinen, mutta se ei riittänyt, Leclerc harmittelee kirosanojenkin kera tiimiradiossa.

Leclerc lähtee sunnuntaina kolmannesta ruudusta haastamaan edellä olevia Mercedeksen Lewis Hamiltonia ja Valtteri Bottasta. Leclerc povaa Mercedeksen kisavauhdin tuottavan Ferrarille haasteita.

– Se tulee olemaan todella haastavaa. He ovat niin nopeita kisavauhdissa, joten se on hankalaa. Startissa on hyvä mahdollisuus ohittaa heidät ja puolustautua heiltä sen jälkeen, Leclerc toteaa C Moren haastattelussa.

Leclerc saa tarkkailla tiukasti peileihinsä myös lähdössä, sillä Red Bull -kaksikko Max Verstappen ja Pierre Gasly kärkkyvät nälkäisinä nuoren tähtikuljettajan takana.

– Red Bullin kanssa voi olla tasaisempaa. He ovat aina vähän hitaampia aika-ajoissa kuin kisassa, joten he ovat varmasti vahvoja huomenna, Leclerc summaa.

Lue myös:

    Uusimmat