Nina etsi iloa koronakaranteeniin ja pukeutui vanhaan hääpukuunsa – ystävä sai timanttisen idean: "Jotenkin sain viisi heistä tulemaan ulos morsiuspuvuissaan..."

Taiteilija Hanna loi"Koronahaamun" 0:34
Taiteilija Hanna Pilve-Salminen loi "Koronahaamun". "Nämä ovat ahdistavia aikoja kaikille, ja asia koskettaa kaikkia. Taiteeni on muutenkin synkkää, joten siinä oli myös pieni kipinä tähän teokseen", hän kertoo.

Elyssa kuvasi viittä ystäväänsä, jotka tulivat ulos viettämään aikaa hääpuvuissaan.

Moni käyttää morsiuspukuaan vain kerran, mutta eikö kaunis asu ansaitsisi enemmän? Viisi naista teksasilaisessa naapurustossa päätti tuoda koronakevääseen vähän juhlaa pukeutumalla juhlaviin asuihin, kertoo Insider

Kaveri keksi idean hääpukuun pukeutumisesta

Elyssa Seibel keksi kaverinsa viini-iltaa seurattuaan omintakeisen idean. Normaalisti naapuruston asukkaat viettävät aikaa yhdessä ja heidän lapsensa leikkivät toistensa pihoilla. Koronakaranteeni onkin Elyssan mukaan tuntunut vaikealta.

Eräänä iltana Elyssa sai naapuruston viestiketjuun kuvan naapuriltaan Ninalta: hän oli siivonnut kotona komeroaan ja kertoi kaipaavansa elämäänsä "viinin juontia hienoissa puitteissa". Niinpä Nina lähetti tovereilleen kuvan itsestään hääpukuunsa sonnustautuneena. Nainen päätti kutsua päivää "hääpukukeskiviikoksi".

– Silloin valokuvaaja minussa heräsi, Elyssa kuvaa.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

"Jotenkin sain viisi heistä tulemaan ulos..."

Elyssan ehdotus otti välittömästi tulta alleen. Viisi naista pukeutui hääpukuunsa ja ilmaantui kadulle juhlistamaan tilannetta turvallisen etäisyyden päässä toisistaan. Kuvaajana työskentelevä Elyssa nappasi viisikosta kuvat.

– Jotenkin sain viisi heistä tulemaan ulos morsiuspuvuissaan. Vaati paljon järjestelyjä pitää kaikki turvaetäisyyden päässä toisistaan ja saada heidät samaan kuvaan, mutta se oli todella hauskaa, Elyssa kuvaa.

Esimerkiksi eräässä kuvassa kaikki naiset istuvat pihatuoleissaan; jokaisen piti kuitenkin hakea oma tuoli omasta pihastaan, koska niitä ei voinut lainata toisilta.

"Naapurin ajoivat ohi kasvoillaan kaikenlaisia ilmeitä"

Muutkin kadun asukkaat huomasivat tilanteen.

– Naapurin ajoivat ohi kasvoillaan kaikenlaisia ilmeitä: "millaista katua me oikein ajammekaan?" Se oli hulvatonta, Elyssa sanoo.

Osa naapureista tuli kuistilleen seuraamaan kuvauksia. Kun Elyssa oli ottanut kuvat, naapurit antoivat aplodit. Elyssa on iloinen siitä, että sai tuotua hauskuutta asuinalueelleen. Kuvasarjan jatkoksi Elyssa on suunnitellut kuvauksia, joissa aviomiehet pukeutuisivat smokkeihin, tai kaikki kuvattaisiin vanhoissa koulutanssiaisasuissaan.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Elyssa on korona-aikana  ottanut myös perhepotretteja, joissa perheet poseeraavat talojensa kuistilla!

– Meillä on vain aikaa ja luovuutta, joten täytyy löytää tapoja nauraa.


Lue myös:

    Uusimmat