Mainos

Nimityksiä Mediahub Helsingissä – SuomiAreena-vastuita jaetaan uudelleen

0:46

Mari Haavisto on nimitetty Mediahub Helsingin sisältöliiketoimintajohtajaksi 1.10. alkaen.

Video: SuomiAreena keräsi viime kesänä viikon aikana yhteensä 67 000 kävijää.

Haavisto vastaa yrityksen uusista liiketoiminnoista ja jatkaa myös SuomiAreena-tapahtuman vastaavana tuottajana keskittyen muun muassa tapahtuman kehitykseen ja liiketoimintaan.

– Meillä Mediahubissa yhdistyvät yhteiskunnallinen osaaminen ja liiketoiminnan kehittäminen. Marilla on vahvaa osaamista molemmista, joten olen iloinen, että jatkamme tuotantoyhtiömme kehittämistä yhdessä, Mediahubin toimitusjohtaja Tomi Einonen sanoo tiedotteessa.

Tapahtumatuottaja Leea Ollikainen ottaa puolestaan jatkossa enemmän vastuuta SuomiAreenan ohjelmakartan laatimisesta sekä operatiivisesta johtamisesta.

Tuottaja Pia Louhivuori on puolestaan nimitetty Mediahub Helsingille vastaavaksi tuottajaksi. Hän kehittää ja tuottaa muun muassa tv-tuotantoja sekä työskentelee kaupallisen ohjelmayhteistyön parissa.

Journalismiin, tapahtumiin ja sisällöntuotantoon erikoistunut Mediahub Helsinki toimii MTV:n uutis-, asia- ja urheiluohjelmien päätuottajana sekä tuottaa sisältöjä myös muille tahoille. Tapahtumatuotantoon kuuluu muun muassa vuosittain järjestettävä SuomiAreena

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.