Mainos

MTV uudistaa aamuohjelmistoaan – Huomenta Suomi Akateemisesta Kirjakaupasta

MTV uudistaa aamuohjelmistonsa MTV3-kanavalla vuoden 2017 alusta. MTV tilaa Huomenta Suomi-ohjelmakokonaisuuden tuotantoyhtiö Mediahubilta.

Huomenta Suomeen kuuluvat  jatkossa MTV:n uutisstudiosta Pasilasta toteutettavat vahvat uutislähetykset, meteorologin sääpalvelut ja ajankohtaisosuus, joka lähetetään suorana Helsingin keskustasta Akateemisesta Kirjakaupasta.

– On erittäin hienoa, että hyvään ja kiinnostavaan uutis- ja ajankohtaissisältöön halutaan panostaa myös aamussa. Upeaa on myös se, että näin päästään studiosta ihmisten keskelle Helsingin aamusykkeeseen. Akateeminen Kirjakauppa tarjoaa ohjelmalle miljöönä tunnetun kohtaamispaikan ja inspiroi keskusteluihin,  ajankohtaisiin teemoihin ja puheenaiheisiin, sanoo MTV Uutisten vastaava päätoimittaja ja Mediahubin toimitusjohtaja Merja Ylä-Anttila.  

Myös Akateeminen Kirjakauppa kiittelee tulevaa aamuratkaisua.

– Akateemiselle Kirjakaupalle tämä on ainutlaatuinen mahdollisuus olla osana ajankohtaista keskustelua ja meitä ihmisiä puhuttelevia ilmiöitä. Lukeminen on elämys, joka ruokkii tietoa, taitoa, oppimista ja viihtymistä. Kaikki tämä yhdistyy myös tulevassa yhteistyössämme, toteaa Akateemisen Kirjakaupan toimitusjohtaja Venla Silanterä.

Mediahubin tuottamassa uudistuvassa aamussa on mukana alihankkijana Nouhau Productions.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.