Niko Saarinen vaihtoi tyyliään – pöyristyi saamastaan palautteesta: "En ole mikään The Sims -hahmo jonka ulkonäköä te muokkaatte mieleiseksenne"

9:00
Tv-tähti Niko Saarinen kertoo parisuhdehaaveistaan - katso, miten Niko Saariselta onnistuu juhannustaian tekeminen!

Tosi-tv-tähti Niko Saarinen kertoo Instagramissa uudesta hiustyylistään saamastaan palautteesta.

Tosi-tv-tähtenä tunnetuksi tullut Niko Saarinen repäisi tällä viikolla vaihtamalla tyyliään täysin, kun hän ajeli päänsä kokonaan kaljuksi.

Saarinen julkaisi torstaina ensimmäiset videot, joissa hän esitteli uuden tyylinsä ja kertoo perjantaina julkaistussa Instagram-päivityksessään palautteen olleen 95-prosenttisesti positiivista.

Hän kuitenkin harmittelee sitä, että joukkoon mahtui aivan liian monta ikävään sävyyn kirjoitettua kommenttia.

– Joukkoon mahtui kuitenkin aivan liian monta: ”Näytät alienilta”, ”Onneks kasvaa takas, ei sovi sulle”, ”Yök! Edellinen oli parempi” jaykkössijaa piti epäilys mun mielenterveydestä: ”Ootko seonnut kuten Britney?”, Saarinen kertoo kohtaamastaan ilkeilystä.

Hän korostaa, ettei kalju liity millään tapaa hänen mielenterveyteensä ja muistuttaa siitä, ettei sosiaalisessa mediassa tulisi arvostella ketään ilkeästi.

– Muistakaa että puhutte minulle itselleni, MINUN ulkonäöstä. Mä en ole mikään The Sims -hahmo jonka ulkonäköä te muokkaatte mieleiseksenne kommenteilla. Aivan liian moni ihminen ei koskaan uskalla olla itsensä tässä maailmassa, koska on olemassa muka joku helvetin käsikirja miltä sun pitää näyttää, mitä sun pitää edustaa, ketä rakastaa, mitä sanoa ja ajatella. Se mitä sinä näet peilistä - ei ole se mitä jokaisen tulisi nähdä, hän muistuttaa.

Saarinen tuli tunnetuksi osallistuttuaan Big Brother -ohjelmaan. Sittemmin hänet on nähty myös useissa muissa tosi-tv-sarjoissa, kuten Viidakon tähtösissä ja Farmissa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja