Niko Saarinen paljastaa yllättävän tiedon Race Across the World -kulisseista: "Tuotanto joutui puuttumaan"

Niko Saarinen paljastaa mehukkaan juorun Race Across -kulisseista: "Tuotanto joutui puuttumaan" 6:56
Niko Saarinen ja Outi-äiti kertovat MTV Uutisten haastattelussa, miksi he joutuivat tuotannon syyniin kesken Race Across the World -kuvausten.

Niko Saarinen Outi-äiti joutui Race Across the World -tuotannon syyniin kesken kuvausten. Äiti ei ollut mielissään.

Race Across the World Suomi -ohjelmassa reissanneet Niko Saarinen ja Outi-äiti paljastavat MTV Uutisille, mistä syystä he joutuivat tuotannon syyniin kesken matkan teon.

– Paljastan nyt pienen uutisen ohjelman kulisseista. Tuotanto joutui välillä puuttumaan äitini kielenkäyttöön haastattelutilanteissa, Niko kertoo.

– Hän oli pahempi suustaan kuin minä. Meille sanottiin, että tämä on koko perheen ohjelma, Niko jatkaa äidin nyökkäillessä vieressä.

– Joo, ja minä otin vähän nokkiini, Outi-äiti lisää vakavana.

Kiroilu ei vaikuttanut kaksikon keskinäisiin väleihin, mutta sen sijaan äidin jatkuva läsnäolo kuvausten aikana oli yksin asuvalle Nikolle välillä haastavaa.

– Kun ollaan kylki kyljessä siinä pienessä torakoiden syömässä hotellihuoneen sängyssä, niin täytyy sanoa, että välillä olisi kaivannut vähän yksityisyyttä, Niko sanoo.

Ongelmia kaksikolle tuottivat myös vieraat kielet, sillä etenkään Outi ei puhu juuri muita kieliä kuin suomea, ja Niko sanoo oman englannin kielen aksenttinsa olevan välillä vaikeasti tulkittavissa.

Niko kiittelee äitiään tämän lehmänhermoista, sillä hänellä itsellään ei kuulemma sellaisia ole.

Kaksikolla on myös kuvausten ulkopuolella varsin tiiviit välit, ja Lappeenrannassa asuva Outi on muuttamassa lähemmäs poikaansa asumaan, jotta he tapaisivat useammin. 

Niko kertoo asuneensa lapsuudenkodissaan parikymppiseksi saakka.

– Herranjumala, olinko jo 20-vuotias, kun muutin pois kotoa? Niko kysyy äidiltään.

– Mutta sehän ei ole paljon. Espanjassa lapset muuttavat kotoa vasta 35-vuotiaana, äiti vastaa.

Entä miksi kaksikolle naurettiin Hilton-hotellin aulassa? Katso Nikon ja Outi-äidin hulvaton yhteishaastattelu yllä olevalta videolta. Katso myös Nikon pysäyttävä paljastus viime jaksossa: 

Niko Saarinen kertoo pysäyttävät uutiset kyynelehtien 0:51

Race Across the World Suomi MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla lauantaisin klo 21.  MTV Katsomo+ -tilaajille seuraavan viikon jakso ennakkoon.

Lue myös:

    Uusimmat