Niko Saarinen menetti sydämensä tuntemattomalle miehelle Race Across the World -kuvauksissa – Outi-äidiltä liikuttava toive

Niko Saarinen paljastaa mehukkaan juorun Race Across -kulisseista: "Tuotanto joutui puuttumaan" 6:56

Race Across the World Suomi -ohjelmassa reissaavat Niko Saarinen ja hänen Outi-äitinsä saivat matkalla apua tuntemattomalta mieheltä. Outi kertoo MTV Uutisille tilanteesta, jossa Niko ihastui kyseiseen mieheen.

Race Across the World Suomi -ohjelmassa reissaavat Niko Saarinen ja Outi-äiti kertovat MTV Uutisten haastattelussa, että matkanteko ohjelmassa oli aluksi varsin haastavaa, kun kumpikaan ei osaa kunnolla kieliä eikä Niko halunnut kysyä keneltäkään neuvoa.

– Niko ei kehdannut kysyä apua, ja pakkohan meidän on joltain kysyä, jotta tiedämme, mihin olemme menossa. Kun sanoin Nikolle, että kysy vaikka tuolta joltakin henkilöltä, niin Niko väitti aina, että ei se henkilö osaa englantia, Outi-äiti kertoo MTV Uutisten haastattelussa.

Mutta sitten tapahtui jotain, joka auttoi Nikoa ja Outi-äitiä matkan teossa. Eräs mies auttoi kaksikkoa eteenpäin reitillään ihan pyytämättä ja yllättäen, ja Niko ihastui avuliaaseen mieheen.

– Niko menetti sydämensä sille miehelle, mutta ujo kun hän on, niin ei hän sitten kehdannut sanoa mitään, Outi harmittelee kesken haastattelun.

– No mitä mä nyt olisin sanonut, kun ei ollut puhelintakaan, eikä voitu vaihtaa tietoja, Niko kyselee äidiltään.

– Olisit sanonut, että voimme kahville lähteä tästä iltaa istumaan – ihan kuule espanjaksi vaan, äiti vastaa.

– No en mä nyt voi kesken kuvausten lähteä treffeille! Niko voihkaisee.

Outi-äidin kuittailu kahvikutsusta espanjaksi liittyy siihen, kuinka Niko kertoo äitinsä osaavan espanjaa tasan sen verran, että tämä pystyy tilaamaan espanjan kielellä kahvin. Siitä taidosta ei juuri ollut apua matkan edistämisessä.

– Äiti osaa tilata itselleen espanjaksi kahvin, ja sitä yritin toitottaa hänelle, että jumalauta, kun se ei nyt tässä Marokon torilla auta, että osaat tilata espanjaksi kahvin, Niko heittää MTV Uutisten haastattelussa.

Kaksikko kertoo hulvattomassa videohaastattelussa myös, mitä he oppivat itsestään ja toisistaan matkan varrella. Lisäksi Niko paljastaa hupaisan yllätystiedon kulisseista.

Race Across the World Suomi MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla lauantaisin klo 21.  MTV Katsomo+ -tilaajille seuraavan viikon jakso ennakkoon.

Lue myös:

    Uusimmat