Niko Saarisen gaala-asu löytyi viime hetkellä – juontopari oli menettää toivonsa: "Hän epäili viimeiseen asti, että tulen tänne bokserit jalassa"

MTV Uutiset Radiogaalan punaisella matolla - haastattelussa Niko Saarinen ja Julianna Jokela 5:39
Katso Niko Saarisen ja Julianna Jokelan haastattelu videolta!

Niko Saarisella ei vielä eilen ollut asua Radiogaalaan.

Radiogaalaa vietetään Helsingin Messukeskuksessa perjantaina 31. maaliskuuta. NRJ:n aamusta tutut radiojuontajat Niko Saarinen ja Julianna Jokela lipuivat tyylikkäinä gaalan punaiselle matolle.

Saarinen paljasti, että hänen gaala-asunsa löytyi vain hetki ennen gaalaa.

– Juliannahan stressasi enemmän minun asuani kuin minä. Hän epäili viimeiseen asti, että tulen tänne bokserit jalassa, Saarinen sanoi.

– Olen kolme viikkoa Nikolle sanonut, että nyt laitat stylistillesi viestiä, ja joka kerta hän on sanonut, että huomenna. Eilen Nikolla ei vielä ollut asua, onneksi nyt hänellä on vaatteet päällä, Jokela lisäsi.

Saarinen kertoo stailanneensa lopulta itse itsensä. Jokela puolestaan luotti stylistinaan Beda Suniin ja suunnittelijanaan Muodin huipulle -ohjelmastakin tuttuun Antèro Kabongoon.

Miten Saarinen ja Jokela kuvailevat omia tyylejään? Suunnittelevatko he radiolähetyksiään? Katso kaksikon vauhdikas haastattelu yllä olevalta videolta!

Lue myös:

    Uusimmat