Niko Ranta-aho aktivoitui somessa ja julkaisi kuvan vapautumisen jälkeen: "Olen vapaa" – Sofia Belórf kävi tykkäämässä otoksesta

5:25
MTV Uutiset Live oli paikalla, kun Ranta-aho vapautettiin - katso miehen haastattelu

Niko Ranta-aho päivitti vapautumisen jälkeen fiiliksiään sosiaaliseen mediaan.

Katiska-huumerikosvyyhdin päätekijä Niko Ranta-aho on tänään päästetty vapaaksi tutkintavankeudesta lähes vuoden eristyksen jälkeen.

MTV Uutiset Live haastatteli Ranta-ahoa heti vapautumisen jälkeen. Hän kertoi olevansa seuraihminen, joka ei juurikaan ole ollut yksin elämänsä aikana.

– Uskon, että se on kasvattanut minua henkisesti. Sitä arvostaa tiettyjä asioita enemmän kuin ennen, kuten perhettä ja perheen tukea, Ranta-aho sanoi MTV:lle.

– Aion viettää juhannusta rauhallisesti, eiköhän suunnitelmat tästä selviä, kun alkaa tutuille soittelemaan, hän kommentoi juhannussuunnitelmiaan.

Ranta-aho sulki Instagram-tilinsä, kun hänet vangittiin. Nyt hän kuitenkin päätti avata sen julkiseksi, joten jokainen pystyy katsomaan miehen somekuvia ja -videoita. Ranta-ahon Instagramista kertoi ensimmäisenä Seiska.

Ranta-aho julkaisikin välittömästi kuvan vapautumisen jälkeen.

– Olen vapaa, Ranta-aho kirjoitti englanniksi. Paikaksi hän oli merkinnyt hotelli Kämp.

Kuvaan on tullut välittömästi runsaasti tykkäyksiä ja kommentteja. Yksi kuvan tykkääjistä on Ranta-ahon ex-puoliso Sofia Belórf.

Ranta-aho kuvasi Instagramin tarinat-osioon videon kotoaan, jossa näkyy kuvausryhmää. Sen lisäksi hän lisäsi kuvan siskoistaan, jotka halaavat häntä.

MTV Uutiset tavoitti tänään Belórfin. Kysyimme, haluaako hän nähdä entistä puolisoaan Ranta-ahoa.

– En osaa sanoa oikein nyt mitään, kun hiukan sokkina tuli. Tietysti haluan olla hyvissä väleissä ja selvittää asioitamme. En toivo kuin pelkkää hyvää hänelle niin kuin aina, Belórf kommentoi MTV Uutisille.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja