Niki Juusela paljasti hämmentävän hetken F1-selostamosta: ”Katsoin asiantuntijoita, ja kaikki levittelivät käsiään”

Mercedes-tuuraajan George Russelin upea ajo ja tallikaveri Valtteri Bottaksen kesyt otteet sunnuntain Bahrainin osakilpailussa ovat F1-maailman kuumimmat puheenaiheet tällä hetkellä. C Moren F1-selostaja Niki Juusela nosti kissan pöydälle MTV Uutiset Liven haastattelussa.

Paalupaikalta kilpailuun lähtenyt Bottas jäi nuoren tallikaverinsa jalkoihin heti lähdössä. Russel oli ajamassa komeaan voittoon, mutta tallin varikkosähläys pilasi molempien kuskien kilpailun. 

Bottas oli lopulta kahdeksas ja Russel yhdeksäs. Nuori brittikuski ehti kuitenkin tehdä vaikutuksen koko F1-maailmaan.

Juuselan mukaan sunnuntain kilpailu jätti ilmaan koko joukon kysymyksiä Bottaksen tilanteesta.

– Kaudesta 2017 lähtien Bottas on ajanut Mercedeksellä. Miten on mahdollista, että hän ei pystynyt vastaamaan vauhtiin kilpailussa Russelia vastaan?

Juusela sanoo peranneensa hämmentäviä kisatapahtumia pikkutunneille asti sunnuntain ja maanantain välisenä yönä. Hämmennys oli käsinkosketeltavaa jo kilpailun aikana.

– Tämä oli mysteeri. Yhdessä vaiheessa kisan aikana laitoin mikin kiinni ja katsoin asiantuntijoita, ja kaikki levittelivät käsiään, että mitäs tässä tapahtuu.

Yllä olevalta videolta löytyvässä haastattelussa Juusela kertoo, miksei ole kuitenkaan vielä valmis antamaan lopullista tuomiota Bottaksen surkeasta kilpailusta. Juusela pohtii myös, mitä tallipäällikkö Toto Wolffin lausunnoista voi päätellä Bottaksen tulevaisuudesta.

Lue myös:

    Uusimmat