Niina paljastaa, mitä tapahtui maajussi-Kallen tilalla, kun kamerat sammuivat – yksi merkittävä asia oli unohtua vastarakastuneelta parilta

Maajussi-Kalle ja Niina ovat edenneet pitkälle suhteessaan.

Maajussille morsian -ohjelmassa todistettiin tänä syksynä yhden onnistuneen rakkaustarinan kehittymistä, kun ohjelman myötä toisensa löysivät maajussi-Kalle ja Niina

Kameroiden sammumisen jälkeen pariskunta on viettänyt keskenään onnellista arkea. Niina asuu tällä hetkellä Kempeleessä ja opiskelee Oulussa, mutta on reissannut kesästä lähtien ahkerasti Kallen luona Sastamalassa. 

Niina kertoo MTV Uutisille, että Kallen maatilalla hänellä on hyvä olla. Sieltä hän vastaa myös puhelimeen haastattelun hetkellä.

– Kun tänne tulee, olo on kuin kotona olisi. Kyllä sitä oikein mielellään reissailee. 

Tällä hetkellä Niina tekee tutkintonsa päättöharjoittelua, jonka jälkeen hän valmistuu musiikkikasvattajaksi Oulun yliopistosta. Tämän jälkeen hän on valmis irtaantumaan pohjoisesta ja muuttamaan Kallen luokse. 

– Se tuntuu hyvin luontevalta, enkä malttaisi odottaa. Tämä on ollut hyvä, että mulla on ollut noi opinnot pikkuisen kesken, koska toki tiedetään realiteetit, että pitää tutustua ja ei kuitenkaan voi heti vain muuttaa yhteen. Pitää olla pieni tutustumisaika, vaikka kuinka varmalta tuntuu.

– Mutta älyttömän ihanalta tuntuu kyllä muuttaa. Kyllä mä enemmän omana kotina tätä Sastamalan kotia pidän. Ja Kalle on tosi kultaisesti puhunut, että hän haluaa tehdä tästä meille yhteisen kodin ja meidän perheelle kodin.

Ensimmäistä kertaa Niina pääsi tutustumaan Kallen kotitilaan farmiviikoilla kahden muun morsianehdokkaan kanssa kesällä. Kun Kalle teki viimeisen valintansa ja pyysi Niinan rinnalleen, kuvaukset päättyivät ja he jäivät ensimmäistä kertaa täysin kahdestaan tutustumaan toisiinsa paremmin. 

Niina jäikin farmiviikon päätteeksi Kallen luo vielä muutamaksi päiväksi. Yhteinen viikonloppu oli Niinan mukaan ihana ja rauhallinen, mutta yksi merkittävä asia oli unohtua, kun Niina oli suuntaamassa takaisin kotiinsa Kempeleeseen. 

– Muistettiin siinä sitten juuri ennen lähtöä vaihtaa puhelinnumerot, kun oli tottunut vaan siihen, että tuotannon kautta tuli kutsut farmiviikolle ja näin. Niin vaihdettiin sitten ne numerot siinä, koska tuotannosta ei kukaan enää soittelekaan, että pääsisikö paikalle, Niina nauraa. 

Sittemmin Niina on viettänyt Sastamalassa lähes kaiken vapaa-aikansa. Opintojaankin hän on pystynyt viimeistelemään etänä. 

Yhteistä elämää on pitänyt kuitenkin aloitella hissukseen ja salassa. Yhdessä ei ole voitu mennä ruokakauppaan eikä millekään julkisille paikoille. Toisaalta rauhallisella aloituksella on Niinan mukaan ollut puolensa. 

– On saanut rauhassa tutustua toiseen. Siis tuntuu, että tämä paranee vaan. 

Eikä asiasta ole mitään epäselvyyttä: Niina kertoo olevansa ehdottomasti rakastunut. Ja olleensa sitä jo pitkään. Asia todettiin Niinan mukaan yhdessä jo melko varhaisessa vaiheessa. 

– Kun on miettinyt sitäkin, että voiko muka olla rakkautta ensisilmäyksellä, niin kyllä mä ehkä uskon siihen nyt. 

Vahvat tunteet ottivat vallan jo ensimmäisellä tapaamisella, joka tapahtui pikatreffeillä Naantalissa. Sekä Niina että Kalle olivat pistäneet merkille toisistaan saman tyyppiset elämänarvot ja asenteet. Myös yhteiset haaveet kohtasivat täysin. 

Toki Niina myöntää ihastuneensa myös Kallen sinisiin silmiin, ulkonäköön sekä karismaan nähdessään hänet ensimmäistä kertaa.

– Tuli vaan semmoinen olo, että kyllä tämä on tässä.  

Katso alla olevalta videolta maajussi-Kallen ja Niina aivan ensimmäinen kohtaaminen.

Maajussi-Kallen pikatreffeillä hersyy ihastunut tunnelma 1:32

Maajussille morsian maanantaisin kello 20 mtv3-kanavalla. Jaksot ilmestyvät viikkoa ennen mtv-palveluun. 

Lue myös:

    Uusimmat