Nigerian hyökkääjä ilmiliekeissä! Islannin jatkohaaveille paha kolaus

Nigeria voitti Islannin 2-0 jalkapallon MM-kisojen D-lohkon ottelussa Volgogradissa perjantaina. Tappio sysäsi Islannin tukalaan asemaan jatkopaikkaa ajatellen.

Nigerian voiton ehdoton takuumies oli kaksi upeaa maalia viimeistellyt Ahmed Musa

Ensimmäinen maali syntyi 49. minuutilla. Musa otti Victor Mosesin keskityksen komeasti ilmasta haltuunsa ja tälläsi pallon ilmasta voimalla maaliin ohi Islannin maalivahdin Hannes Halldorssonin.

Toinen maali oli ensimmäistäkin hienompi. Musa sai pallon 40 metrin päässä Islannin maalista, mutta spurttasi vauhdilla rangaistusalueen sisään, harhautti Halldorssonin ja viimeisteli pallon kylmänviileästi verkon perukoille.

Islanti sai vielä seitsemän minuuttia ennen loppua rangaistuspotkun, mutta maan suurin tähti Gylfi Sigurdsson tykitti pallon yli maalin.

Nigeria nousi voitollaan lohkon toiseksi ja kiinni jatkopaikkaan. Lohkon päätösottelussaan se kohtaa Argentiinan.

Islanti puolestaan on pakkovoiton edessä Kroatiaa vastaan.