Erling Haaland junttasi hurjan pommin – näin syntyi kaksi komeaa osumaa EM-karsinnoissa

Erling Haalandin maalivire löytyi – paukutti kaksi maalia Kyproksen verkkoon 2:07
Erling Haaland tykitti kaksi maalia Kyproksen verkkoon.

Erling Haaland osui kahdesti, kun Norja kaatoi Kyproksen EM-karsinnoissa 4–0.

Haalandin tuplaonnistuminen päätti hänen kolmen ottelun kuivan kautensa. Haaland oli pelannut edeltävät kolme ottelua ilman maaleja Manchester Cityn paidassa, mutta Norjan nuttu päällä maalijyvä löytyi jälleen.

Norjalaistähden ensimmäinen maali oli komea. Hän sai pallon rangaistusalueella, kääntyi ja pyssytti pallon voimalla maalivahdin käsien kautta maalin etuyläkulmaan. Haalandin toinen maali syntyi päällä Antonio Nusan tarkasta keskityksestä.

Haalandin maalitehtailu on ollut hurjaa kaikissa joukkueissa, missä hän on pelannut. Norjan maajoukkueessakin on nyt kasassa 27 maalia yhtä monessa ottelussa.

Norja nousi voitollaan EM-karsintalohkossaan kymmeneen pisteeseen, jolla se on kolmanneksi. Lohkon kärjessä 15 pisteellä on Skotlanti, joka on pelannut vahvasti. Eilen se kiusasi Espanjaa pitkään. Skotlanti sai ensimmäisenä pallon maaliin, mutta osuma hylättiin lopulta VAR-tarkistuksen jälkeen.

Scott McTominay laukoi vapaapotkun komeasti maaliin, mutta videotarkastelun jälkeen tuomari tuomitsi tilanteesta Espanjalle vapaapotkun, sillä Skotlannin Jack Hendryn katsottiin häiritsevän maalivahdin työskentelyä.

Espanja voitti ottelun lopulta 2–0 Alvaro Moratan ja Oihan Sancetin maaleilla.

Lue myös:

    Uusimmat