Nico Rosbergilta yllättävä näkemys F1-kauden parhaista kuljettajista – sivallus Valtteri Bottaksen suuntaan

F1-kausi on sinettiä vaille paketissa. Jäljellä on enää yksi kisa, Abu Dhabin GP. Mestaruudet on jo jaettu. Jännitys kohdistuu enää siihen, että kuka kuljettajista on MM-taulukossa kolmas. Myös tallien puolella on vielä pieniä kysymysmerkkejä. Vuoden 2016 maailmanmestari Nico Rosberg veti jo kauden antia yhteen.

Kuljettajien puolella Mercedeksen brittikuski Lewis Hamilton juhlii taas kerran mestaruutta. Hänen takanaan Mercedeksen suomalaiskuljettaja Valtteri Bottas on varmuudella toinen.

Kolmannesta sijasta käydään vielä taistoa Red Bullin Max Verstappenin ja Ferrarin Charles Leclercin välillä. Ennen viimeistä kisaa Verstappen on 11 pisteen etumatkalla.

Mutta löytyykö näistä nimistä myös kolme tämän kauden parasta kuskia?

Ei, jos asiaa kysyy Rosbergilta.

Ex-Mercedes-kuljettaja iskee sivallusta erityisesti Bottaksen suuntaan, sillä Rosberg ei mainitse ollenkaan suomalaista eri vaihtoehtojen joukossa.

Sen sijaan Rosberg nostaa yllätyskortin esille.

Saksalaisen mielestä McLarenin Carlos Sainz on yksi kauden kolmesta parhaasta kuljettajasta.

– Sainz ajoi Brasiliassa palkintopallille. Hän viimeistelee nyt upeaa kauttaan. Olen aina sanonut, että hän on yksi sarjan parhaista kuljettajista yhdessä Hamiltonin, Verstappenin ja Leclercin kanssa. Sanoisin, että Sainz on niukasti kolmas ennen Leclerciä, Rosberg täräyttää YouTube-blogissaan.

– Sainz on napsinut paljon pisteitä McLarenilla. Hän on tehnyt fantastista työtä, Rosberg jatkaa.

Espanjalaiskuski Sainz on tällä hetkellä kuljettajien MM-taulukossa seitsemäntenä, yhteensä 95 pisteellä. 

Rosbergin läpikäynti:


Lue myös:

    Uusimmat