Nico Rosberg vetää Sebastian Vetteliä kölin alta: "Hyvänen aika"

Vuoden 2016 F1-maailmanmestari Nico Rosberg kritisoi saksalaismaanmiestään Sebastian Vetteliä tämän esityksistä.

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Ranskan GP suorana 21.-23.6.
Su: Ranskan GP klo 16.05, ennakkotunnelmat klo 15.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Ferrari-kuski Vettelin kautta ovat sävyttäneet lukuisat vaikeudet, vaikka edellisessä GP:ssä Kanadassa hän iskikin paalupaikalle ja ajoi ensimmäisenä maaliin. Viiden sekunnin aikarangaistus pudotti saksalaisen tuolloin lopulta toiseksi Mercedeksen Lewis Hamiltonin taakse.

Valoa näytti jo kajastuvan tunnelin päästä, mutta mitä vielä. Siinä missä tallikaveri Charles Leclerc oli nyt Ranskan aika-ajoissa kolmas, Vettel jäi pahaksi pettymyksekseen vasta seitsemänneksi.

Vettel tuli aika-ajojen päätösosiossa ensimmäiseltä aikakierrokseltaan varikolle, minkä myötä kaikki jäi lopussa yhden vedon varaan.

– Q3:n ensimmäisessä yrityksessä ollut vaihdelaatikko-ongelma vaikutti ehdottomasti lopputulokseen, Rosberg sanoi YouTube-videollaan.

– Hän ei pystynyt luomaan autoon hyvää tunnetta aika-ajojen lopussa.

Tulos oli karmea.

– Hän oli kahdeksan sekunnin kymmenystä tallikaverinsa takana. Se on valtavasti. Hän oli vain seitsemäs, ja se oli uusi katastrofaalinen päivä Vettelille, kun hän vähiten tarvitsi sitä.

– Koska niin moni asia on mennyt pieleen, hän olisi tarvinut hyvän tuloksen. Seitsemäs sija on todella karu, hyvänen aika! Rosberg parahti.

Rosberg veti Vetteliä kölin alta.

– Hänellä on nykyään huonoja päiviä toistensa perään.

– Pidän käteni ristissä, että hän iskee takaisin, mutta siitä tulee vaikeaa.

MM-sarjassa nelinkertainen maailmanmestari Vettel on Mercedeksen Lewis Hamiltonin ja Valtteri Bottaksen jälkeen sijalla 3. Ero Hamiltoniin on peräti 62 pistettä.

Lue myös:

    Uusimmat