Miten nämä Charles Leclercin sanat nyt ottaisi? – Ferrari-ässä paljasti juonen, joka Valtteri Bottaksen ja Lewis Hamiltonin kannattaa kuunnella

Ferrarin Charles Leclerc veisteli kaksijakoisia kommentteja formula ykkösten Ranskan GP:n aika-ajojen jälkeen. Yhtäältä monacolaiskuski oli tyytyväinen kolmannen lähtöruudun tuoneeseen suoritukseensa, toisaalta hän heitti kehiin varsin lohdutonta tekstiä Mercedeksen etumatkasta. Samassa yhteydessä hän kuitenkin myhäili juonestaan hopeanuolten pään menoksi.

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Ranskan GP suorana 21.-23.6.
Su: Ranskan GP klo 16.05, ennakkotunnelmat klo 15.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

MM-sarjaa johtava Lewis Hamilton kaasutteli lauantaina paalupaikalle ennen Mercedes-tallikaveriaan Valtteri Bottasta (+0,286). Hamiltonin ero kolmosruutuun iskeneeseen Leclerciin oli tuntuva, 0,646 sekuntia.

– He (Mercedekset) ovat olleet tavoittamattomissa koko viikonlopun, äärimmäisen nopeita, Leclerc sanoi.

– Yritämme kaiken haastaaksemme heidät. Mutta ollakseni täysin rehellinen, siitä tulee realistisesti ajateltuna todella vaikeaa. He ovat olleet niin nopeita tänä viikonloppuna. Mutta annamme kaikkemme ja katsotaan.

Leclerc paljasti tämän jälkeen aikeensa Mercedesten päihittämiseksi. Avainasemassa on Ferrarin valtin, suoranopeuden hyödyntäminen.

– Hyvä startti auttaa meitä ohittamaan heidät matkalla ensimmäiseen mutkaan. Ennen ensimmäistä mutkaahan on aika pitkä suora. Toivottavasti onnistun saamaan hyvän startin, nousemaan Mercedesten eteen ja pitämään heidät takanani, monacolainen myhäili.

Lue myös:

    Uusimmat