72 senttiä! Sebastian Vettel ei ollut uskoa silmiään, kun näki eron Valtteri Bottakseen

Sebastian Vettel veti lippaa silmilleen kertoessaan tunteistaan Valtteri Bottaksen oltua vain 12 tuhannesosaa nopeampi Yhdysvaltojen F1-kisan aika-ajossa.

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Yhdysvaltain GP suorana 1.-3.11.
Su: Yhdysvaltain GP klo 21.05, ennakkotunnelmat klo 20.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Kärkikuskit tekivät aika-ajon parhaat aikansa jo viimeistä edellisellä yrityksellään. Siinä Bottas oli saksalaislehti Bildin laskutoimituksen mukaan 72 senttiä ennen Ferrari-kuski Vetteliä maaliviivalla.

0,012 sekunnin ero on pienin koskaan Austinin aika-ajoissa kärkikaksikon välillä.

Bottakselle tuloksena oli kauden viides ja uran 11:s paalupaikka. Ferrari oli vienyt nimiinsä peräti kuusi edellistä paalua.

– Olin ehkä vähän varovainen viimeisessä sektorissa, kun jätin radan reunaan tilaa viimeistä edellisessä mutkassa. Kun ylitin maaliviivan ja näin, että eroa oli vain sadasosa, olin vähän että…, Vettel totesi ja sulki silmänsä.

Tämän jälkeen Vettelillä oli vielä uusi yritys murtaa Mercedes-kuskin ykköspaikka, mutta tämä tilaisuus valui hukkaan yliyrittämisen takia.

– Yritin vielä uudelleen toisella vedolla, mutta menetin siinä aikaa. Ehkä hyökkäsin vähän liian kovaa. Ratakin tuntui jo vähän rasvaiselta siinä kohtaa. Jos on jäänyt niin vähän, niin se ei tietysti ole niin kivaa.

– Uskon, että Valtteri on tänään vähän onnellisempi, mutta toivottavasti me olemme tyytyväisempiä huomenna, Vettel hymyili.

Lue myös:

    Uusimmat