Eminem mollasi jälleen Mariah Careyta – entinen aviomies suuttui

Supertähdet Mariah Carey, 49, ja Eminem, 47, ajatuivat sanaharkaan jo reilu kymmenen vuotta sitten.

Mariah Careyn ja Eminemin riita on noussut jälleen otsikoihin. Eminem kutsuu Careyta sekopääksi Fat Joe -artistin Lord Above -kappaleella. Hän on väittänyt olleensa intiimissä suhteessa Careyn kanssa, mutta Carey on kieltänyt asian.

Mariah Careyn entinen aviomies, muun muassa Talent USA -ohjelmasta tuttu näyttelijä-räppäri Nick Cannon, 39, ei Eminemin lyriikoista lämmennyt. Power 106 -radio-ohjelmassaan Cannon puolusti entistä vaimoaan ja lastensa äitiä.

– Mikä on se pilleri, jota iäkkäät ihmiset käyttävät? Cialis olkoon hänen nimensä tästä lähtien. Eminem, tuo rollaattorisi ja rullatuolisi, Cannon totesi radiossa viitaten Eminemin olevan jo vanha menneen talven tähti.

Cannon kehui kuitenkin myöhemmin radio-ohjelmassaan Fat Joen uutta albumia. Hän jopa kutsui Eminemin vieraaksi Wild`N Out -televisiosarjaansa leikkimieliseen rap-kaksintaisteluun.

Muusikoiden lapsellisen sanaharkan juuret johtavat vuoteen 2009, jolloin Eminem haukkui Cannonia Bagpipes from Baghdad -kappaleella. Carey vastasi Eminemin avautumiseen Obsessed-kappaleella. Hän jopa pukeutui musiikkivideolla Eminemiksi. Eminem kuitenkin vastasi vielä The Warning -kappaleella kertoen yksityiskohtia seksielämästään Careyn kanssa. The Warning sai Cannonin kiehumaan.

– Kirjoitin hänelle pitkän kirjeen, jossa kerroin, että olen hänen faninsa ja arvostan häntä artistina. En kuitenkaan hyväksynyt hänen sanojaan silloisesta vaimostani. Jos hänellä oli asioita sanottavana, halusin puhua asiat halki kasvokkain.

Lähde: E! Online

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja