Nicholson kaipaa kumppania

Jack Nicholson sanoo, että hänen villit päivänsä yhtenä Hollywoodin tunnetuimmista naistenmiehistä ovat nyt ohi yksinäisyyden ja kumppanin kaipuun syrjäyttäminä. - Minusta on hyvin epäedullista minulle tulla nähdyksi liehittelemässä pieniä tyttöjä, hän sanoo. - Minusta ei aiemmin tuntunut tältä, mutta nyt tuntuu.

66-vuotias Nicholson sanoo, että hän haluaa yhä seksielämää, mutta hän ei jaksa treffeillä käymistä. - Tietenkin olen yksinäinen. En sillä tavalla kuin olisin voinut olla ollessani 25-vuotias, se olisi täyttänyt minut pelolla, hän kertoo. - Olen oppinut nauttimaankin yksinäisyydestä. Mutta toivon, että minulla olisi kumppani.

Vaikka Nicholson myöntääkin, että hänen hurjimmat päivänsä ovat jo takana, hän ei ole valmis luopumaan kaikista vanhoista tavoistaan, ja hän silti esittää parastaan lakanoiden välissä. - Otan Viagraa vain, kun olen useamman kuin yhden naisen kanssa, hän letkauttaa.

Nicholson sanoo, että hän haluaisi näyttää yhä samalta kuin tehdessään kauhuelokuvaa Hohto vuonna 1980. - Järkytyn aina hieman peiliin katsoessani. Odotan näkeväni jonkun aiemman version itsestäni, hän kertoo.

Nicholsonilla, joka erosi näyttelijä Sandra Knightista vuonna 1968, oli pitkä suhde Anjelica Hustonin kanssa. Viime aikoina hän on tapaillut Lara Flynn Boylea.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja