NHL-surkimus tarpoo vuodesta toiseen sarjan pohjalla – paikallismedia latoi raakaa tekstiä: "Olette varkaita"

Tarina on tuttu viime vuosilta, mutta silti se jaksaa hämmästyttää. Buffalo Sabres vaeltaa NHL:n pohjamudissa jälleen kerran. 11 ottelua peräkkäin hävinnyt seura on taas kiekkomedian hampaissa – erityisesti omassa kaupungissaan.

Viimeisin osoitus Buffalon murheellisesta tilasta saatiin Suomen aikaa tiistaiaamuna, kun se hävisi Washington Capitalsille kotikentällä 0-6.

– Olette varkaita, jotka varastavat rahaa ja teidän pitäisi hävetä, Buffalo Newsin pitkäaikainen kolumnisti Mike Harrington raivosi.

Ilmassa oli uudenlaista toivoa ennen kauden alkua, sillä joukkue oli vahvistunut paperilla merkittävästi. Siitäkin huolimatta Buffalo on onnistunut saavuttamaan uuden pohjalukeman jopa aiempiin kausiin verrattuna.

Harringtonin mukaan kaikkien pitäisi hävetä alkaen omistajista, jotka antavat organisaation sortua. GM Kevyn Adamsin, joka kolumnistin mukaan puhuu, mutta ei toimi.

– Ensimmäinen vuotesi tehtävässä tulisi olla myös viimeisesi, Harrington heittää löylyä.

Osansa saa myös päävalmentaja Ralph Kruger, joka ei Harringtonin mielestä koskaan vihastu, vaikka joukkue pelaisi miten löysästi.

Kivuliainta raippaa saavat silti pelaajat. Erityisesti nuori ruotsalaistähti, kesän 2018 ykkösvaraus, Rasmus Dahlin, 20.

– Hänen teholukemansa on -27. Dahlin tuhoaa vakuuttavasti vuoden 2018 draft-oppaita, joissa hänen kerrottiin olevan käännekohta koko organisaatiolle.

Tiistaiaamun Capitals-ottelusta Harrington kirvoitti erillisen ajatuksen.

– Tämä oli yksi huonoimmista otteluista, jonka olen koskaan nähnyt. Kaksi joukkuetta, jotka tahallisesti säästivät voimia ja halusivat hävitä.

Sabres kohtaa seuraavaksi keskiviikkoaamuna New Jersey Devilsin.

Lähde: Aftonbladet

  



Lue myös:

    Uusimmat