NHL-supertähti latoi kuusi tehopistettä! Jesse Puljujärven Edmonton rallatteli poskettomissa maalikarkeloissa

Hanat olivat ääriasennossa auki Edmonton Oilersin ja Ottawa Senatorsin välisessä ottelussa jääkiekon NHL:ssä. Oilers juhli poskettomissa maalikarkeloissa lopulta 8–5-voittoa.

Jo avauserässä rallateltiin, kun Edmonton siirtyi erätauolle 5–3-johdossa. Öljymiehet lisäsivät kaasua toisessa erässä ja karkasivat jo 8–3-johtoon. 

Oilers-supertähti Leon Draisaitl paalutti rajut tehot 0+6, eikä laukonut ottelussa kertaakaan kohti maalia. Kapteeni Connor McDavid kiskoi pistesarakkeeseen myös kovat merkinnät 1+4.

Edmontonin suomalaishyökkääjä Jesse Puljujärvi pelasi edellisten otteluiden tapaan McDavidin ja Ryan Nugent-Hopkinsin rinnalla ykkösketjussa, mutta jäi tehopisteittä. Puljujärvi ei tosin saanut jääaikaa ylivoimalla, jonka aikana Oilers iski puolet maaleistaan.

Puljujärvi on saanut NHL-kauden 11 pelissään kirjattua vasta tehot 0+2. McDavid (8+14=22) ja Draisaitl (6+15=21) puolestaan hallitsevat NHL:n pistepörssiä.

Edmonton-maalivahti Mikko Koskinen oli nyt huilivuorossa Stuart Skinnerin hoidettua torjuntavastuun.

Edmontonilla on nyt viisi voittoa ja kuusi tappiota. Ottawan saldo on kaikista NHL-seuroista kauden huonoin: se on voittanut vasta yhden ottelun ja hävinnyt kahdeksan kertaa.

Lue myös:

    Uusimmat