NHL-supertähden kodista otettu kuva riemastutti sosiaalisessa mediassa, nyt totuus paljastui – "Se oli asunnonvälittäjäni vaimon idea"

NHL:ssä Arizona Coyotesiin kesällä siirtynyt Phil Kessel on kertonut taustatarinan sosiaalisessa mediassa hauskuuttaneesta kuvasta. 

Kesselin, 31, siirto Pittsburghista Arizonaan varmistui kesäkuun lopulla. Pian tämän jälkeen somessa levisi Kesselin kodista otettu kuva, jossa näkyi yksinäinen tuoli keskellä huippuhyökkääjän elokuvahuonetta. 

– Tässä on Phil Kesselin asunnon elokuvateatteri. Tämä saattaa olla hauskin koskaan näkemäni kuva, toimittaja Josh Rowntree kirjoitti julkaisunsa yhteyteen.

Nyt kaksinkertainen Stanley Cup -voittaja on paljastanut kuvan taustat. 

– Möin taloani, eikä siellä (huoneessa) ollut mitään. Sitä oli käytetty makuuhuoneena, johon oli heitetty vain patjat lattialle. En koskaan käyttänyt sitä elokuvahuonetta, mutta asunnonvälittäjäni vaimon mielestä oli hyvä idea laittaa sinne yksi tuoli tai jotain, jotta näyttäisi siltä, että käytän huonetta. En tiedä, en käyttänyt sitä kertaakaan, Kessel kommentoi BarDown-sivuston mukaan

Kesselillä on alla loistavia kausia Pittsburghissa. Hän iski kahdella viime sesongilla 92 ja 82 tehopinnaa Penguinsille. Stanley Cupia hän juhli seurassa vuosina 2016 ja 2017. 

Sergei Bobrovski kertoo tunnelmistaan tulevan NHL-kauden alla Vierunmäellä 6:55
NHL-huippuvahti Sergei Bobrovski harjoitteli kesällä Vierumäellä – suomalaisvalmentajat NHL:n eliittimaalivahdin taustalla.

Lue myös:

    Uusimmat