Megasopimuksen tehneellä NHL-tähdellä ei ole rahasta pulaa – pienen palveluksen tehnyt joukkuekaveri sai messevän palkkion

Sergei Bobrovski kertoo tunnelmistaan tulevan NHL-kauden alla Vierunmäellä 6:55
Video: Sergei Bobrovski harjoitteli kesällä Suomessa - avaa suomalaisvalmentajien vaikutusta uralleen.

Kesällä seitsemän vuoden pituisen ja 70 miljoonan dollarin arvoisen sopimuksen Florida Panthersin kanssa tehnyt Sergei Bobrovski joutui seuranvaihdon jälkeen uuteen tilanteeseen.

Columbus Blue Jacketsia pitkään edustanut venäläisveskari oli nimittäin käyttänyt entisessä seurassaan pelinumeroa 72. Panthersissa numeroa kantoi jo ennestään hyökkääjä Frank Vatrano.

Bobrovski sai kuitenkin haluamansa lahjomalla Vatranon. USA Today -lehti uutisoi jo kesällä, että Bobrovski antoi Vatranolle Rolex-merkkisen kellon ja lupauksen ilmaisista aterioista vuoden ajan.

Lupaus on lunastettu, jenkkipelaaja on julkaissut Instagramissa kuvan, jossa hän poseeraa Bobrovskyn ja häneltä saamiensa lahjojen kanssa. Ensimmäisenä hän iloitsee McDonaldsin hampurilaisesta.

– Sinä olet todella hieno mies! Kiitokset double quarter pounderista, viinistä ja……. rollysta (Rolex), hehkutti Vatrano kuvatekstissä.

Lue myös:

    Uusimmat