Miten nyt suu pannaan? Suomalaisesta NHL-tähdestä tuli fanien sylkykuppi – karu todellisuus on nyt iskemässä lujaa vasten kasvoja

NHL-seura Boston Bruinsin fanit ovat tunnetusti varsin kriittisiä jääkiekkojoukkueensa pelaajien suhteen. Upean uran seurassa tehnyt Tuukka Rask on joutunut monien Bruins-fanien hampaisiin monesti varsin kohtuuttomalta tuntuvalla tavalla.

Bruins on nyt joutunut tulemaan toimeen ilman Raskia NHL:n pudotuspeleissä, kun suomalaisveskari vetäytyi kesän peleistä henkilökohtaisiin syihin vedoten. Hänen paikkansa on ottanut Jaroslav Halak.

Halak aloitti pudotuspelit varsin hyvin, mutta viime otteluissa kiekko ei ole enää tarttunut niin hyvin räpylään. Kun Tampa Bay Lightning voitti lauantaina Bruinsin 3–1 ja johtaa nyt ottelusarjaa voitoin 3–1, löytyi sosiaalisesta mediasta runsaasti Raskin arvosta muistuttavia Bruins-faneja.

– En ole kuullut paljon Raskia vihaavilta. Ehkä nyt kaikki Bruinsin fanit voivat olla yhtä mieltä siitä, että hän on maalivahtien eliittiä. Hän saattaa olla yksi Bostonin aliarvostetuimmista urheilijoista, paalutti yksi fani.

NHL-asiantuntija Tucker Boynton esitteli puolestaan numeroita, joissa verrattiin Halakia ja Raskia.

– Jaroslav Halakin torjuntaprosentti hänen kahdessa viime ottelussaan (83,3) on huonompi kuin Tuukka Raskilla on koskaan ollut kahden ottelun putkessa hänen 93 pudotuspeliottelun urallaan, latasi Boynton.

Katso julkaisut alta.

Video: Tulosruutu kertoi Tuukka Raskin yllätyspäätöksestä ja Carolina Hurricanesin tappiosta Boston Bruinsille pari viikkoa sitten

Lue myös:

    Uusimmat