Mainos

NHL-supertähdeltä kovaa tekstiä Miro Heiskasen erikoisominaisuudesta – koko lajin ykkösnimen tasolla!

39:36
Videolla juttua Jesse Puljujärven siirrosta Oulun Kärppiin.

Suomalaispuolustaja Miro Heiskanen jätti varsin vakuuttavan vaikutelman itsestään viime kaudella NHL:ssä. Helsingin IFK:sta Dallas Starsiin matkannut Heiskanen nousi heti isoon rooliin uuden seuransa takalinjoilla. Heiskanen saakin nyt kovaa hehkutusta Starsin supertähdeltä Tyler Seguinilta, erityisesti yhdestä ominaisuudesta.

Stars nappasi Heiskasen kesän 2017 NHL:n varaustilaisuudessa ensimmäisen kierroksen kärkipäässä, kolmannella vuorolla. Tämän jälkeen Heiskanen pelasi vielä vuoden Suomessa, minkä jälkeen siirtyi taalajäille.

20-vuotias Heiskanen nakutti NHL-tulokaskaudellaan 82 runkosarjaottelussa tehot 12+21=33.

Heiskanen on saanut kehuja niin hyvin kypsistä otteistaan kuin myös erityisesti yhdestä osa-alueesta: loistavasta luistelukyvystään.

Tähän liittyen Starsin tähtihyökkääjä Tyler Seguin löi pöytään kovan näkemyksen.

– Hän on luistelutaidon osalta aivan samalla tasolla kuin Connor (McDavid) ja Nathan MacKinnon, Seguin sanoi NHL:n radiokanavalla SiriusXM:llä.

Seguinin mainitsemista pelaajista McDavidia on pidetty jopa koko lajin ykkösnimenä. Myös MacKinnon on tullut tutuksi yhtenä NHL:n kirkkaimpana tähtenä. Molempien McDavidin ja MacKinnonin pelit nojaavat äärimmäisen vahvaan luistelutaitoon.

Heiskasen kannalta vertailukohdat ovatkin varsin herkulliset.

Eikä kommentteja jakeleva Seguin paljoa taivu mainittujen tähtien rinnalla. Esimerkiksi viime kaudella 27-vuotias Seguin nakutti 82 runkosarjaottelussa tehot 33+47=80.

Starsissa Seguin on päässyt läheltä seuraamaan Heiskasen otteita ja kehitysaskeleita. Suomalaispuolustaja saakin Seguinin innostumaan.

– Hänen luistelu on aivan toisella tasolla. Olen luistellut monien hyvien pelaajien kanssa tämän kesän aikana, yhtenä esimerkkinä McDavid. Miro on samalla tavalla aivan ainutlaatuinen, Seguin hehkutti, jatkaen:

– On jännä nähdä, että miten hän on mennyt eteenpäin jälleen yhden harjoittelukesän jälkeen. Saa nähdä, että kuinka hyvä pelaaja hän osaakaan olla, Seguin totesi Heiskasesta. 

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja