NHL-seura julkaisi upean videon Miro Heiskasesta – mukana kovia näkemyksiä tulevaisuudesta

Jääkiekon NHL:ssä pelaava Dallas Stars julkaisi suomalaislupaus Miro Heiskasesta upean videon, jossa kerrataan puolustajan taivalta NHL-taivalta alle 18-vuotiaiden maailmanmestaruudesta tähän hetkeen. Kehuja ei säästellä.

Pääkuvan videolla NHL:n kierroksen suomalaispaloja (3.12.)


Stars varasi Heiskasen kolmantena kesällä 2017. Videolla luonnehdittiin suomalaista koko varaustilaisuuden parhaaksi kokonaisvaltaiseksi puolustajaksi. 

Seura muistelee videolla Suomen alle 18-vuotiaiden maailmanmestaruutta vuonna 2016. Starsin mukaan mestaruus aloitti Heiskasen taipaleen NHL:ään, sillä nuori puolustaja debytoi seuraavan syksynä aikuisten tasolla Liigassa HIFK:n paidassa.

– Se oli tietenkin hyvää kokemusta, sillä pelasin vanhempien pelaajien kanssa ja otin isoja kehitysaskelia, Heiskanen kertoi videolla.

Stars hehkuttaa myös Heiskasen kautta 2017-2018, jolloin puolustaja pelasi olympialaisissa, MM-kisoissa ja alle 20-vuotiaiden MM-kisoissa vain viiden kauden aikana.

Suomalainen on pelannut ensimmäisellä NHL-kaudellaan 28 ottelua tehoin 4+8 ja tehnyt seuraansa vaikutuksen.

– Hän on moderni puolustaja, jolla on hyvät aivot. Hän tekee erinomaisia ratkaisuja kiekon kanssa, päävalmentaja Jim Montgomery kuvailee.

– Hän kannattelee itseään kaukalossa itsevarmasti, mikä on hienoa noin nuorelta pelaajalta. Hän on hyvin kunnioittava ja voi olla koko organisaatiota määrittävä puolustaja, Stars-hyökkääjä Jason Spezza kehuu videolla. 

Katso upea video kokonaisuudessaan alta:

Lue myös:

    Uusimmat