NHL:n venäläissupertähti kritisoi voimakkaasti Vladimir Putinia – sai rajua palautetta: "Tuollaiset kommentit eivät tee hänelle hyvää"

New York Rangersin venäläistähti Artemi Panarin kritisoi eilen torstaina voimakkaasti Venäjän presidenttiä Vladimir Putinia. Avautuminen aiheutti myös kritiikkiä Panarinille itselleen. 

Panarin totesi, että Putin ei erota oikeaa tai väärää ja että ihmiset äänestävät häntä vain sen takia, ettei ole toista varteenotettavaa ehdokasta. 

Purkautuminen oli harvinainen, sillä venäläispelaajat jakavat yleisesti Putinille tukensa. Turun Palloseurassakin pelannut German Titov ei pitänyt Panarin lausunnoista. 

– Huumori on hyvä piirre persoonassa, mutta se ei soveliasta aina ja kaikissa tilanteissa. Kaikkien pitäisi ensin miettiä ja sitten sanoa jotain. Panarinin pitäisikin miettiä hänen käyttäytymistään, Titov totesi venäläisen Championatin mukaan ja jatkoi:

– Jos vitsailet, sinun pitää ymmärtää, missä tilanteissa voit niin tehdä ja missä tilanteissa et. Hän jo aikuinen ja tuolla iällä pitäisi olla viisaampi lausunnoissaan.

Panarinin kriitikot eivät jääneet tähän. Kaksinkertainen olympiavoittaja ja kahdeksankertainen MM-kultamitalisti Boris Mihailov ei liiemmin arvostanut myöskään Panarinin kommentteja. 

Entinen Neuvostoliiton hyökkääjä toteaa, että tuollainen puhe on soveliasta, jos kohteena olisi ystävä. 

– Mutta tuollainen puhe valtion päämiehestä on eri asia. Valtion päämiehellä on ehdoton kansan tuki ja luotto. Artemin olisi parempi pelata jääkiekkoa, eikä puhua valtion päämiehestä. Tuollaiset kommentit eivät tee hänelle hyvää, Mihailov painottaa. 


 

Lue myös:

    Uusimmat