Masturbointivideon takia nöyryytetty tähtipelaaja saa Vladimir Putinin tuen: "Tämä on hyvä opetus"

Venäjän presidentti Vladimir Putin pitää kohtuuttomana, että maan jalkapallomaajoukkueesta intiimivideonsa leviämisen takia pudotettu Artjom Dzjuba saa kärsiä möhläyksestään myös ammattilaisurallaan.

Dzjuba jätettiin ulos Venäjän maajoukkueesta kolmen maaottelun ajaksi, kun hänen itsensä kuvaamansa masturbaatiovideo lähti leviämään netissä marraskuussa. Lisäksi hänen seuransa Pietarin Zenit vei tähdeltään kapteenin arvon.

Presidentti Putinilta kysyttiin hieman yllättäen torstaina järjestetyssä vuoden päättävässä lehdistötilaisuudessa Dzjuban videosta. Toimittaja halusi kuulla Putinin mielipiteen siitä, saisiko henkilökohtaisen elämän mokilla olla näin suuria vaikutuksia ammattilaisuraan.

– Vastaus lienee aika ilmeinen: ei tietenkään saisi, Putin vastasi RT-kanavan mukaan.

– Antaa hänen hoitaa henkilökohtaiset asiansa itse. Puuttuminen jonkun yksityiselämään ei ole sopivaa nyky-yhteiskunnassa, presidentti tuomitsi.

Putinin mielestä Dzjuban tapaus on hyvä osoitus siitä, että varovaisuus julkisuudessa olisi suotavaa.

– Hän on julkisuuden henkilö, joten se oli hänelle väistämätöntä, Putin sanoo tapauksesta nousseesta skandaalista.

– Se on hänelle ja muille julkkiksille hyvä opetus – pitäkää tämä mielessä. Mutta ei se saisi tietenkään vaikuttaa hänen ammattilaisuraansa, maan päämies lisäsi.

Tämän jälkeen Putinin laukaisi hämmentävän vastakysymyksen toimittajalle. Presidentti halusi tietää, onko nainen katsonut videon.

– Olen katsonut sen, mutten loppuun asti, toimittaja vastasi.

– Minä en ole nähnyt sitä, Putin lisäsi.

Lue myös:

    Uusimmat