NHL:n suomalaistähti teki merkittävän muutoksen – "Olen tykännyt tosi paljon"

Juuse Saros kommentoi tuoretta NHL-jatkosopimustaan – ”Aika kivuttomasti syntyi” 4:37
NHL-tähti Juuse Saros on tehnyt muutoksia kesäharjoitteluunsa.

Nashville Predatorsin suomalaistähti Juuse Saros harjoittelee tänä kesänä eri tavalla kuin aiempina vuosina.

29-vuotias Saros on ollut jo useamman vuoden ajan kirkkaimpia suomalaisia maalivahtitähtiä NHL:ssä. Pelaajamarkkinoiden käynnistyessä 1. heinäkuuta kirjaa Saros nimensä Nashvillen tarjoamaan kahdeksanvuotiseen jatkosopimukseen.

Päättyneellä kaudella Saros torjui Nashvillen tolppien välissä 64 ottelussa torjuntaprosentilla 90,6. Saros nosti vahvoilla loppukauden esityksillään Nashvillen pudotuspeleihin, mutta taival tyssäsi jo avauskierroksella Vancouver Canucksin käsittelyssä.

Ensi kautta ajatellen Saroksella puhaltavat uudet tuulet, sillä hän hyppäsi kesällä uuteen valmennukseen.  

– Muutin vähän omaa kesäharjoittelua. Hyppäsin Räsäsen Arin treenaukseen. Siinä ollaan (Kevin) Lankisen ja (Ville) Husson kanssa vedetty yhdessä. Siinä on kiva porukka, kun ollaan kaikki tuttuja pitkältä ajalta, Saros kertoo MTV Urheilulle.

Uusi valmentaja on tuonut mukanaan myös merkittäviä muutoksia Saroksen harjoitteluun.

– Siinä on tullut paljon uutta jään ulkopuolella. Vähän lisää kaikkea kehonhallintaa sun muuta sellaista. Olen tykännyt tosi paljon. Jäällä myös vähän pieniä juttuja, joita olemme maalivahtivalmentajan kanssa katsoneet. Koetetaan viilata pieniä asioita, Saros kuvailee.

Harjoittelun ohella kesällä on luvassa myös lomailua, kun Saros hyppää Eeli Tolvasen ja Pekka Rinteen kanssa lentokoneeseen ja suuntaa kohti Britteinsaaria.

– Lähdemme Tolvasen ja Rinteen kanssa Wimbledonia katsomaan. Kiva reissu tulossa. Muuten ihan Suomessa, Saros kuvailee kesäsuunnitelmiaan.

Lue myös:

    Uusimmat